Poradna LAMAX C3

Autor: | Vloženo: 12.10.2017 000 21:41 | Témata: Poradna LAMAX C3

Proč mi kamera nepřemazává předchozí smyčky?

Koupila jsem si tuto kamerku po nehodě a nejdůležitější v rozhodnutí pro mě bylo, aby přemazávala předchozí nahrané smyčky, protože jezdím delší trasy. Bohužel mi ale kamera vždy napíše, že byla vyčerpána kapacita karty a dál nenahrává. Nemohu přece každou hodinu stavět a přemazávat kartu. Na kameře jsem vypla přisvícení, detekci pohybu, parkovací režim, zvuk, zkrátka vše, co by mohlo ovlivňovat kapacitu karty. Můžete mi prosím říci čím to je a nebo mám vadný kus?
Děkuji

  • 13. října 2017 - Oficiální zástupce značky LAMAX

    Dobrý den,

    děkujeme za Váš dotaz.

    Pro nahrávání do smyčky je zapotřebí mít aktivovanou funkci časová smyčka ( 1,3,5,10min), vypnutou detekci pohybu a G-senzor nastaven na nízkou citlivost ( hodnota 4,8 a výš ), aby nedocházelo k nechtěnému uzamykání záznamů.
    Jestliže se Vám i po tomto nastavení bude zobrazovat hláška s plnou paměťovou kartou, doporučili bychom ji v PC naformátovat pomalým způsobem, popř. vyzkoušet chování kamery s jinou.

    V případě dalších dotazů nás neváhejte kdykoli kontaktovat.

    S pozdravem a přáním hezkého dne,
    tým LAMAX

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Oskar

      21. listopadu 2017 - Oskar

      Ak je to tak, ako píšete, je to pre používateľa nova informácia, ktorá výrazne mení deklarovanú funkcionalitu. Táto dôležitá informácia nie je uvedená v užívateľskom manuáli. Kúpil som si túto kameru a nie som spokojný, že kombinácia super funkčností, ktoré idú proti sebe z nej robia nefunkčnú vec. To akože mám po zaparkovaní zakaždým vojsť do menu, zapnúť detekciu pohybu a zvýšiť citlivosť G-senzora ?? Nonsens.. Užívateľsky priateľské ovládanie vyzerá inak a o hodnote užívateľského manuálu radšej nehovorím..


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.