Nejnovější recenze ze sekce Kamery do auta
- Prakticke riešenie sledovania premavky ak by došlo k nehode
- TOP kvalita záznamu
- Možnost připojit se skrze WiFi a mít tak živý přehled co se děje u vozidla(pokud jste poblíž)
- Detekce pohybu a otřesu funguje dobře
- České menu i hlasové ovládání
- Záznam ze zadní kamery je čistý
Potřeboval jsem nějakou opravdu kvalitní autokameru s vysokou kvalitou záznamu s 2mi kanály a Viofo A329 byla jasná volba. Nejen, že nahrává ve 4K, ale má i HDR a to dělá velký rozdíl hlavně ve tmě, kdy jsou objekty/vozidla a jejich SPZ krásně viditelné a kamery bez HDR naprosto selhávají a záznam je nepoužitelný. Zadní kamera s rozlišením 2K nahrává také skvěle a nemám co vytknout.
Celkově jsem vybíral dle zahraničních recenzí a různých fór a tato byla jasná volba. Po namontování do vozidla a po kontrole fungování klíčových funkcí jsem byl překvapen.
Možnost napojení telefonu přes WiFi a sledování živého přenosu co se děje u vašeho vozidla(vyžaduje napájení přes Hardwire Kit nebo externí baterii pro autokamery, když právě jste mimo vozidlo).
Detekce pohybu a otřesu funguje dobře a lze si nastavit intenzitu.
Spoustu možností jak kameru nastavit, menu v češtině a dokonce mluvení z kamery v češtině.
TOP kvalita záznamu z kamery, 4K HDR dělá naprostý rozdíl v záznamu. Kvalita přehrávání videa dechberoucí.
Doporučuji.
- Kvalitní záběry i snímky
- Obtížná manipulace s kamerou, pokud je umístěna na čelním skle
- dobrý poměr cena výkon
- poměrně kvalitní noční záznam
- Super Obraz
- Trošku se zahřívá, ale nemá baterií, tak by to vadit nemuselo, uvidíme v létě
- Poměr cena výkon
- Kompaktní
- Jednoduché ovládání
- Vše co potřebujete u autokamery
Vzhledem k tomu, jaká je cena kamery a její kvalita zpracování, tak ji hodnotím na výbornou. Najdete u ní vše co potřebujete, žádné zbytečné věci navíc, jednoduché ovládání a malá velikost s moderním připojením USB-C. Kvalita obrazu přes den je jasná, má širokoúhlý objektiv a na záběru je vše potřebné. Do interiéru auta snadno zapadne. Kamera zachovává jednoduchost v ovládání svými tlačítky a pevnému upevnění na čelní sklo. Kamera patří mezi ty levnější, ale v její kategorii je naprosto výborná.
Zatím přesně nevím, protože mám kameru velmi krátce.
- Větší 2" display
- Větší kapacita (128 GB)
- Větší rozlišení videa (až 1920 × 1080)
- Kvalita materiálu
- Opravený G-senzor (poukazuji na starou C3)
- Opravená detekce pohybu (poukazuji na starou C3) Info: Snímá spíše postavy než malé předměty
- Velmi snadná instalace
- Cena stejná jako C3 + sleva 100Kč
- Velmi jednoduché nastavení a ovládání
- Při manipulaci (zamykání videa, zapínání úsporného režimu..) drží
- Velmi silná a jednoduchá přísavka (přisaje se otočením páčky)
- Velmi jednoduché nastavení úhlu záběru (lehce utáhlé kolečko)
- Kabel z CL zástrčky je dlouhý pro zadní využití (3,40m)
- Nový způsob napájení USB-C (bylo USB-Micro B)
- Nebrání tolik výhledu jako C3 a dá se snadno nainstalovat i za zpětné zrcátko (záleží na vozidle)
- Modré světýlko "Nahrávání" není překryto červeným "Nabíjení", jako u C3 (červené bylo odstraněno)
- Mohl by být větší úhel záběru alespoň 160° (je 140°)
- Formát datumu DD/MM/YYYY se zobrazuje takto "501/01/202" (01/01/2025) a ta pětka je v nějakém zeleném čtverečku
- Přísavka se nepřichytne na vlhkém skle a je docela obtížné ji poprvé přichytit (po přichycení vlhkost nevadí)
- Kabel z CL zástrčky je strašně dlouhý pro přední využití (3,40m)
Kupoval jsem si od Lamaxu C3 a byl jsem s ní spokojen, až na přecitlivělý G-senzor a nefunkční detekci pohybu. Takže jsem si koupil tuto vylepšenou verzi T3 a jsem s ní spokojený více než s C3.
- Velice dobré rozlišení a to i v noci
- osvědčený model
- široký úhel záběru
Sice je to starý model, ale mám už ty kamery dvě a mezi novými jsem nevybral žádnou výrazně lepší (v této cenové kategorii)
- Dva držáky na sklo pro snadnou výměnu. Aktualizaci a spojení přes wifi.
- Lze použít pouze s originálním kabele do zapalovače! Nefunguje s vnitřním USB-C kabelem.
Nekupovat kameru do nového auta, pokud ji chcete připojit na USB-C. Kamera se v autě nezapne! Předpokládám, že stejný problém bude u všech kamer Navitel.
- kompaktní rozměry
- kvalita obrazu
- jistota při sporných dopravních situacích
Kvalita obrazu je velmi dobrá, záznamy jsou ostré i za zhoršených světelných podmínek. Ovládání je intuitivní a menu je snadno pochopitelné, a to i pro technicky méně zdatné uživatele. Velkou výhodou je i parkovací režim, nebo zapnutí při startu auta. Za tu cenu spolehlivá a kvalitní kamera. Myslím, že je to skvělá investice do bezpečnosti a klidu na cestách.
Kamera má české menu, kvalitní držák na sklo, dlouhý kabel pro připojení. Nastavení je jednoduché, kvalita obrazu dobra, můžu doporučit.
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a recenzi kamery do auta Niceboy PILOT Q7 2K. Pěkný den, Niceboy
- 4K
- Magnetický držák
- Bohatý obsah balení
- Všechno v CZ
- Obraz a zvuk
- Zatím nic, uvidím po pár dnech používání
Skvělá kamera, jednoduché ovládání, všechno je v češtině takže to zvládne každý.
Za mě výhoda magnetickým uchycení, kdy si jednoduše můžete vzít kameru kdykoli. Kvalita videa je super ale pouze v případě že to je ve 4K. Při 60 fps kvalita videa už není taková.
Poměr cena/výkon za mě úplně vhodná kamera pro ty co si chtějí pořídit kvalitní kameru. Takže kameru rozhodně doporučuji
- spokojenost
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení autokamery Niceboy PILOT S5 GPS + Wifi. Pěkný den, Niceboy
- autokamera sice funguje, ale nejde k ní stáhnout applikace, a tak nedoporučuji
- Spojení s telefonem
- Aplikace v češtině
- Velikost, jde schovat za zrcátkem
- Systém uchyceni
- Zatim žádné
Doporučuji tuto kameru.
- 4k kvalita
- super viditeľnosť vnoci
- dobrý držiak oproti starším kamerám, pri ktorých sa mi po náraze kamera odpojila od magnetu a letela autom
- krátky USB C kábel na pripojenie v nových autách Škoda do USC C portu vedľa spätného zrcátka
Lamax C11 ma veľmi príjemne prekvapila. Jej inštalácia bola jednoduchá a rýchla, skvele tomu pomáhajú aj antistatické lepiace nálepky pri čom sa kamera nemusí lepiť priamo na sklo a teda aj ľahšie odobrať. Kvalita obrazu je naozaj skvelá, či už cez deň alebo v noci, detaily sú veľmi jasné. Rýchlostné radary síce používam na iných appkách ale fungujú presne, a s možnosťou GPS záznamu sa cítim oveľa bezpečnejšie. Skvelé je aj jednoduché ovládanie cez dotykový displej a intuitívne menu. Za cenu, ktorú ponúka, to bola určite jedna z najlepších volieb na trhu!
Gps by mohla byt ukrytav zrcatku.
Reakce obchodu OnlineShop
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Snad funguje, neptal jsem se.