Poradna LAMAX C3

Autor: | Vloženo: 14.11.2017 000 05:27 | Témata: Poradna LAMAX C3

Zvuk při přehrávání

Dobrý den,
prosím vás chci se zeptat. Při přehrávání záznamu se mi ozývá takový chraplavý zvuk - jakoby takové prskání. Mikrofon mám zcela odkrytý. Ozývá se to nejen při nahrávání v autě,ale i např. doma. Děkuji.

  • 14. listopadu 2017 - Oficiální zástupce značky LAMAX

    Dobrý den,

    děkujeme za Váš dotaz. V rámci řešení Vašeho požadavku, bychom Vás chtěli požádat o zaslání ukázkového videa přímo z kamery (bez dalších úprav např. ve střihovém programu), abychom vše mohli plnohodnotně posoudit a nalézt řešení zmíněného problému.

    Pro zaslání využijte například webové služby www.uschovna.cz nebo www.wetransfer.com které umožňují odeslání větších objemů dat. Nezasílejte prosím odkazy na streamování videí jako Youtube, Vimeo, Facebook a další. Z těchto serverů není možné plnohodnotně posoudit kvalitu video záznamů.

    Zašlete nám jej na emailovou adresu [email protected]

    Děkujeme Vám za spolupráci.

    S pozdravem a přáním hezkého dne,
    tým LAMAX

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Karel

      14. listopadu 2017 - Karel

      Dobrý den a děkuji za vaši reakci. Až budu mít opět něco natočeno ( snad dnes nebo zítra ) , odešlu přímo přes Úschovnu na váš meil. Hezký den,s pozdravem Karel.


    • Daniel

      19. listopadu 2017 - Daniel

      Dobrý den, dnes jsem vyzkoušel svojí kameru Lamax drive C7 a mám úplně stejný problém. Při přehrávání videa na PC slyším takové prskání, praskání, těžko to popsat. Vše je jinak v pořádku .. obraz, barvy, jas i zvuk z motoru, povídání si v autě atd vše v pořádku, ale ten zvuk je doprovázený tím chraptěním a praskáním. Je to dost nepříjemné. Topení i foukání vypnuté. Rádio nahlas nebylo. Okénka v autě zavřená. Nevím čím by to mohlo být. Už se Vám dostalo pomoci? Nebo jste přišel na to čím to bylo? Zkusím záznam zaslat také na info Lamaxu, doufám že se problém vyřeší. Děkuji s pozdravem Daniel.


    • Karel

      20. listopadu 2017 - Karel

      Dobrý den a děkuji za reakci. Po odeslání mé nahrávky na info Lamaxu uznali vadu mikrofonu a dnes ji budu v kamenném obchodě,kde jsem ji zakoupil,reklamovat. Komunikoval jsem z Lamaxem delší dobu a tudíž pro zlehčení jsem si písemnou komunikaci prostřednictvím meilů vytiskl. Hodně štěstí přeji, s pozdravem Karel.


    • Peter

      25. listopadu 2017 - Peter

      Dobrý deň.
      Dnes som krat použil kameru LAMAX C4 a mam rovnaky problem.
      Pri prehravani zvuk chrapčí, všimol so si že problem nastáva pri nahraní videa a teda aj zvuku počas jazdy po nerovnej vozovke teda ak sa vozidlom prenášajú vibrácie. a kamera sa chveje.


    • Karel

      26. listopadu 2017 - Karel

      Dobrý den,u mě byl problém se zvukem neustálý. Od začátku nahrávání až do vypnutí kamery. Po odeslání videonahrávky mě bylo uznáno dát kameru k reklamaci. Teď čekám na výsledek.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.