Poradna LAMAX C7

Autor: | Vloženo: 26.06.2015 000 15:50 | Témata: Poradna LAMAX C7

Nabíjení,přehrávání záznamů?

1/ Novou kameru (nejspíš nenabitou) jsem měl připojenou v autě cca 45 minut, než jsem provedl všemožné nastavení. Stále signalizovala dobíjení. Doma jsem ji pak znovu zapnul (ikonka baterie prázdná) ve snaze dokončit nějaké nastavení, ale po asi 20s vypla. Při pokusu opětného zapnutí signalizovala prázdnou baterii a nezapla. 45 minut nabíjení nestačí ani na minutu provozu?
2/ Při připojení k PC správně indikuje spojení, dá se pracovat se záznamy, ale MENU nenaskočí, kamera ani nejde zapnout, na displeji stále jen symbol spojení. Jak je to tedy s tím dobíjením?
3/ Dle návodu se dvojitým zmáčknutím tl. MENU dostanu do přehrávání záznamů, ale není tomu tak. Po zmáčknutí MENU se dostanu jen do nastavení a zpět, nic jiného. Přehrávání záznamů (na kameře) jsem ani po několika pokusech nenalezl.
Děkuji za reakce.

  • 30. června 2015 - Oficiální zástupce značky LAMAX

    Dobrý den,

    1) Kamera je primárně určena pro neustálé napájení. Integrovaná baterie má jen takovou kapacitu, aby ji bylo možné použít v parkovacím módu i bez nabíjení. Nicméně 20 s po 45 min nabíjení je skutečně málo. Výdrž reálného provozu na nabitou baterii je několik minut. Doporučuji kameru připojit do zásuvky, vypnout a nechat úplně nabít. Pokud problém přetrvává, obraťte se na naše reklamační oddělení.
    2) V kameře lze nastavit nabíjení nebo prohlížení záznamů v PC v menu v položce "USB". Kamera se po připojení chová podle toho, jak máte tuto položku nastavenou.
    3) Mezi jednotlivými režimy (kamera, fotoaparát, prohlížení záznamů) přepínáte pomocí tlačítka "MODE".

    Přejeme mnoho šťastných kilometrů s kamerou LAMAX
    http://www.lamax-electronics.com...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Ivo Jursa

      2. července 2015 - Ivo Jursa

      Dobrý den, děkuji za reakci, vše je již v pořádku. Špatně jsem se orientoval v návodu a měl jsem zmatek v tlačítkách "MENU" a "SOS,MODE". Jen dobití (nabití nové) baterie trvalo při běžném provozu hodně přes 12 hodin, ale snad to není důvod k reklamaci... Ještě jednou děkuji.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.