Poradna LAMAX C7

Autor: | Vloženo: 23.09.2017 000 11:11 | Témata: Poradna LAMAX C7

Nevypíná

Dobrý den. Po vypnutí klíčku zapalování se přeruší napájení, což je i správně indikováno zhasnutou červenou kontrolkou na nabíječce a rovněž ikonou baterie na displeji (nedobíjí), ale kamera se nevypne a snímá dál. Vypne se někdy až po několika minutách - pravděpodobně po vybití baterie. Pokud ale během té doby vytáhnu nabíječku z autozásuvky, kamera poslušně vypne okamžitě. Zapnutí kamery probíhá bez problémů při zapnutí klíčku. Prosím o radu či názor kde je problém a co s tím. Děkuji, Jursa.

  • 26. září 2017 - Oficiální zástupce značky LAMAX

    Dobrý den,

    děkujeme za Váš dotaz. Doporučili bychom Vám zkontrolovat v kameře nastavení automatického vypnutí. Tato funkce umožní aby se kamery po odpojení z napájení sama automaticky vypnula.

    Je možné zvolit z několika časových délek.

    S pozdravem a přáním pěkného dne,

    tým LAMAX Electronics

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Jursa

      28. září 2017 - Jursa

      Dobrý den, děkuji za odpověď, ale v tom problém není. Automatické vypnutí mám stále nastaveno na 0s, zkontroloval jsem. Jak jsem již uvedl, při fyzickém odpojení napájení kamera ihned vypne jak má. Při vypnutí zapalování ale snímá dál a následná doba vypnutí se pohybuje různě od 0s až po cca 2-3 minuty. Chová se jako kdyby tam šel stále nějaký zbytkový proud, který kameru ještě nějakou dobu drží v činnosti. To je ale nesmysl - jednak kontrolka na nabíječce nesvítí, jednak kameru používám na různých vozech a takto se chová na všech. Kromě nějaké závady v kameře mě ještě napadá vadná nabíječka, tomu ale zase odporuje fakt, že při jejím vytažení kamera ihned vypne. Asi neřešitelná závada. Ještě dodávám, že kameru mám asi 3,5 roku a takto se chová poslední asi rok. Paměťovou kartu mám novou asi měsíc, ta by na to neměla mít vliv.


    • TrueCam

      2. října 2017 - Oficiální zástupce značky TrueCam

      Dobrý den,

      jednou z příčin nevypínání kamery po vypnutí zapalování by mohl být opravdu nepatrný zdroj napětí, který by do kamery šel. Bohužel jsme se s tímto jevem doposud nesetkali.

      Omlouváme se.

      S pozdravem

      tým TrueCam


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.