Poradna LAMAX C7

Autor: | Vloženo: 13.10.2017 000 22:18 | Témata: Poradna LAMAX C7

Detekce pohybu

V předcházejících dotazech zaznělo, že aktivovaný detektor pohybu vyžaduje aktivní napájení kamery (oproti parkovacímu modu, kdy může být kamera offline)...ale to nemá logiku.Když vůz opustím, vypnu zapalování a kamera se rovněž vypíná, není pod napětím....Kdy tedy vlastně detekci pohybu před vozem mohu použít ?? Také aktivace tohoto modu je ukryta poměrně hluboko v menu s její aktivací se tedy příliš nepočítá ? (oproti tomu parkovací mód je jednotlačítkový....i když jeho nasazení mi rovněž uniká, kamera zabírá prostor před vozem, ale k vniknutí dochází přes kufr či dveře, pokud nedojde k čelnímu nárazu, na záznamu bude 0) Díky za odpověď, petr

  • 16. října 2017 - Oficiální zástupce značky LAMAX

    Dobrý den,

    děkujeme za Váš dotaz.

    V případě detekce pohybu je zapotřebí, aby byl snímač kamery aktivní/zapnutý. Vzhledem k energetické náročnosti, je tedy nutné mít připojené napájení. Tato funkce se využívá spíše pro chvilkové ohlídání vozu na parkovištích před supermarkety. Mnoho vozidel má již zásuvku aktivní i po čas vypnutého zapalovaní, popř. se vypne až po natavené době.

    V parkovacím režimu se kamera zapne až na základě detekovaného otřesu. Díky tomu vydrží 24h. Směr záběru kamery lze zvolit dle potřeby tak, aby byl v záběru potřebný úsek.

    S pozdravem a přáním hezkého dne,
    tým LAMAX

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne (1)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.