Poradna LAMAX Drive C5 Dual

Autor: | Vloženo: 21.04.2015 000 23:41 | Témata: Poradna LAMAX Drive C5 Dual

Plnohodnotný manuál ?! nastavení automatického zapínání/vypínání

kameru mám asi týden - je kvalitní, obraz v záznamu super ALE !!! manuál je nedostatečný a ten kdo ho psal byl asi po lobotomii - jinak si to neumím vysvětlit :( za boha se mi nedaří nastavit - nebo nefunguje nahrávání po startu, když už se kamera zapne nenahrává nebo nahrává v SOS režimu co minuta to záznam, navíc se uzamknce a nepřemazává se ve smyčce (takže se plní karta) navíc záznam mám bez zvuku ?! Dala jsem pohybový senzor ale stále tam je zámeček, nevím co s tím po chcípnutí se sama nevypne - o víkendu mi to vybilo baterku u auta ! Sem z toho dožraná za ty peníze, kvalitní výrobek a návod je takový odfláknutý kus hadru !!!!! A to, jak se bude přepínat na couvání, když ji přidělám na brzdové světlo (jak je to v návodu) mi taky nejde do hlavy ! Poradí mi někdo kde sehnat lepší návod klidně v AJ? Díky

  • 29. dubna 2015 - Oficiální zástupce značky LAMAX

    Dobrý den,
    za nedostatečný manuál se omlouváme. Jsme si toho vědomi a v nejbližší době bude ke stažení na našem webu www.lamax-electronics.com ve všech jazykových mutacích manuál aktualizovaný.

    Nahrávání by se mělo spustit automaticky po spuštění kamery. Tato funkce se nijak nenastavuje, je defaultní. Pokud Vám automatické nahrávání po spuštění nefunguje, obraťte se na naše reklamační oddělení.

    Nahrávání v SOS režimu může být způsobeno příliš vysokou citlivostí G-senzoru nebo zapnutým pohybovým senzorem během jízdy. Nastavení citlivosti i zapnutí/vypnutí pohybového senzoru naleznete v menu. SOS záznam se dá nastavit i ručně a to stisknutím tlačítka "MENU" během nahrávání. Aktuálně nahrávaný záznam se tak zamkne. Jakýkoliv další záznam je ale opět odemknutý.

    Automatické vypínání je funkční, nicméně některé automobily napájejí autozapalovač i po vypnutí motoru. Pokud je toto i Váš případ, pak se kamera automaticky nevypne, protože do ní jde i po zhasnutí motoru proud. V tomto případě doporučujeme vypnout napájení tlačítkem na nabíječce, která je součástí balení.

    Po zapojení zadní kamery lze přepínat obraz pomocí šipek na zrcátku. V případě, že připojíte kameru i na couvací světlo (nikoliv brzdové), spustí se funkce couvací kamery. Při zařazení zpátečky se Vám rozsvítí couvací světlo a zároveň dá impuls kameře, aby zapla couvací režim. Na displeji zrcátka se Vám automaticky zapne obraz ze zadní kamery a zobrazí se couvací linky.

    V případě jakýchkoliv dalších dotazů se prosím obraťte na náš zákaznický servis. Veškeré kontakty naleznete na našich webových stránkách.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne (2)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.