Poradna LAMAX Drive C5 Dual

Autor: | Vloženo: 22.05.2016 000 14:19 | Témata: Poradna LAMAX Drive C5 Dual

Nefunguje parkovací kamera

červený kabel je napojen na couvací světlo a po zařazení zpátečky se nic neděje a ani nezobrazuje jinak zadní kamera funguje. v návodu je cituji : červený i černý drát zpětné kamery propojte s couvacím světlem a kabel položte podél kostry automobilu ? co tím myslíte :) je tam jen červený kabel :)

  • 23. května 2016 - Oficiální zástupce obchodu LAMAX.cz

    Dobrý den,
    bohužel v poslední várce kamer LAMAX DRIVE C5 Dual se projevil právě problém s funkcí zadní kamery. Konkrétně se jedná o absenci couvacích linek a automatické zobrazení obrazu na displeji přední kamery při zařazení zpátečky, jak by standardně měl. Z tohoto důvodu není nutné provádět připojení červeného vodiče na couvací světlo.

    Z výše uvedeného důvodu jsme prodloužili lhůtu na případné vrácení peněz pro zákazníky, kteří by chtěli kameru z tohoto důvodu vrátit na jeden měsíc ode dne zakoupení místo standardní čtrnáctidenní lhůty. Na základě informací od výrobce jsme bohužel zjistili, že se tento problém nepodaří odstranit ani do budoucna.

    Velice se omlouváme za tuto nepříjemnost. Děkujeme za pochopení. LAMAX Electronics

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Martin

      24. května 2016 - Martin

      Děkuji za odpověď :( koupil jsem 3 ks do autoškoly !
      NENÍ TO NÁHODOU KLAMNÁ REKLAMA když píšete v popisu (cituji) :Couvání pohodlně se zpětnou kamerou
      Couvání je bezpochyby náročná řidičská dovednost. Každý má jiné prostorové vnímání, které navíc může být zkresleno. Stačí malá chyba a máte minimálně poškrábaný lak. Tomu je však konec. S kamerou do auta Lamax C5 Dual stačí zařadit zpátečku, čímž automaticky aktivujete obraz ze zadní kamery. Ta začne plnit funkci couvací kamery a značně Vám couvání ulehčí. Couvací kamera bude plně funkční pouze po správné instalaci. Zadní kameru můžete plnohodnotně využívat také bez připojení na zpátečku.
      A to tam je i video a přitom na mojí odpověď píšete že i do budoucna to nepůjde !!!! JSEM ZKLAMÁN :(


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.