Poradna LAMAX T10

Autor: Petr Trnka | Vloženo: 09.12.2022 000 14:24 | Témata: Poradna LAMAX T10

Petr Trnka

Dobrý den, nemohu se spojit s kamerou LAMAX T10, ROADCAM nefunguje

Pomocí QR kódu na krabici od kamery LAMAX T10 nainstaluji aplikaci ROADCAM, která je nefunkční . Někdo nějakou radu? Co jsem měl původní kameru od Xiaomi, tak nebyl problém spárovat telefon a kameru, stáhnout videa do telefonu. Ale tady to nefunguje

  • 9. prosince 2022 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz.

    Aplikaci RoadCam jsme otestovali a spojení s kamerou proběhlo v pořádku. Při nainstalování aplikace doporučujeme udělit aplikaci veškerá oprávnění, která požaduje.

    WiFi kamery aktivujete podržením tlačítka "Nahoru". Následně se připojíte na WiFi kamery přes nastavení WiFi ve Vašem telefonu. Je možné, že Vám telefon bude hlásit "bez přístupu k internetu", ale i tak bude telefon připojen k WiFi kamery. Jakmile otevřete aplikaci, zobrazí se Vám na úvodní obrazovce název WiFi kamery na který kliknete a dostanete se do náhledu, ze kterého můžete začít natáčet video či procházet galerie a provádět nastavení kamery.

    Namísto aplikace RoadCam můžete použít aplikaci LuckyCam.

    V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na naši emailové adrese [email protected]

    S pozdravem a přáním hezkého dne,
    Tým LAMAX Electronics

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.