Poradna LAMAX T10

Autor: Registrovaný uživatel | Vloženo: 20.09.2023 000 12:20 | Témata: Poradna LAMAX T10

Registrovaný uživatel

Registrovaný uživatel

Připojení USB C Škoda Karoq

Mám Škodu Karoq se zásuvkou USB C u zrcátka. Pokud zapojím originální kabel tedy zapalovačová redukce – USB C, kamera, včetně GPS funguje jak má. Jenže auto má u zrcátka USB C napájecí zásuvku a pokud na ni připojím kameru kabelem USB C – USB C nenaběhne kamera vůbec.
Po připojení ze zásuvky u zrcátka přes redukci USB C na USB A kabelem USB A z redukce do kamery USB C kamera se spouští, běží a vypíná jak má, ale nefunguje GPS = vůbec nezačne vyhledávat satelity.
Přijde mi blbost tahat kabel přes půl auta pokud mám napájení 10 cm od kamery.


Prosím je třeba nějaký speciální USB C kabel pro připojení ze zásuvky u zrcátka?

Děkuji za reakce

  • 21. září 2023 - Oficiální zástupce značky LAMAX

    Dobrý den,

    děkujeme za Váš dotaz.

    Kameru doporučujeme napájet originálním příslušenstvím, které je přibaleno v balení. Tedy do adaptéru určeného k připojení do zapalovače. Máme informaci, že některé automobily mají sice port USB-C pro nabíjení u zrcátka, ale tento neposkytuje v naprosté většině případů dostatečné napětí pro provoz samotné přední kamery, natož pro provoz přední a zadní kamery zároveň. Elektroinstalace se liší dle jednotlivých značek automobilek a také dle modelů, proto Vám nemůžeme bohužel poskytnout ověřenou informaci, zda kamera bude při zapojení do USB-C portu u zrcátka Vašeho vozu fungovat standardně a tedy doporučujeme zapojení do autozapalovače.

    S pozdravem
    Tým LAMAX

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne (4)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.