Poradna Mio MiVue C330

Autor: | Vloženo: 26.11.2019 000 11:07 | Témata: Poradna Mio MiVue C330

Paměťová karta - formát přímo v kameře

Dobrý den, chtěl bych poradit, koupil jsem si 64gig.kartu do této kamery, ale po zapnutí zapalování vydá hlášku formátovat sd kartu to provedu, ale cca po 1min napíše znovu už jsem i dal tovární nadstavení, ale stále to samé. Výrobce píše, že se může vložit až 128 GB karta. Děkuji za rady.

  • 26. listopadu 2019 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    vždy je třeba zkontrolovat kvalitu, stáří nebo kompatibilitu kupované SD karty. Pro autokamery (jakožto zařízení, které SD karty vždy namáhá více, a typ paměti SD karty je ten, co se časem rychle opotřebuje), je nutné mít alespoň minimální kvalitu SD karty:

    Class 10, SDXC, až 128 GB, a ověřené značky, jako je Kingston, SanDisk apod., s rychlostí mezi 30-80 MBs a ideálně mít zcela novou, ne už opotřebovanou.

    Naopak vůbec neprospívají přehnaně rychlé SD karty (ultra speed, extreme, apod.), které jsou 100 MBs a více a spolupráci s autokamerami neprospívají.

    SD kartu je pak vhodné naformátovat přímo v zařízení. A samozřejmě - mít aktuální firmware autokamery, což lze zkontrolovat přes MiVue Manager (Mio freeware pro PC), resp. přes webové stránky service.mio.com -> Czech -> výběr produktu C330 a Servisní aktuality s tím spojené.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (9)
    • Ne (7)

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.