Poradna Mio MiVue C330

Autor: Ondrej | Vloženo: 29.04.2021 000 19:38 | Témata: Poradna Mio MiVue C330

Ondrej

Pripojovani USB

Jak kameru zprovoznit, aby nemusela byt pripojena do zapalovani.
Zjednodusene, pokud kameru pripojim do USB konektoru primo v aute nebo do USB-C pres redukci, kamera vyhodi hlasku: "Pripojovani USB..." stejne jako to udela pri pripojeni do PC, dal se vsak nic nedeje a kamerou nemuzu natacet, napr. v Octavii IV to znamena ze bud kameru vyhodim do kose a nebo si muzu z kufru natahnout kabel ...
neexistuje jinaci / lepsi reseni ?
Dekuji.

  • 13. května 2021 - Oficiální zástupce značky MIO

    Dobrý den,
    ano, autokamery jsou většinou plně automatická zařízení, to znamená, že když ji připojíte do dalšího zařízení (počítač, palubní počítač auta, tablet, aj.), tak očekává datový přenos a oznámí, že je připravena - viz ta hláška.
    To není problém autokamery, ale toho, že musíte autokameru (každou) napájet, a ne s ní zahájit datový přenos.
    Buď tedy zvolte řešení, kdy použijete originální nabíječku, NEBO ji propojte s vaším konektorem (s dostatečnou sílou napájení a elektronickou ochranou) nabíjecím kabelem (ten co máte, je datový - rozdíl v pinech!), NEBO zkrátka použijte chytrou krabičku Mio MiVue SmartBox III, která toto vše za vás vyřeší a poskytujte 10 dalších výhod. Můžete se na ně podívat v českém instruktážním videjku na bit.ly/YT-SM3 . Je napájena přímo z elektroniky auta a kabeláž je schovaná, a auto chráněné.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.