Poradna Niceboy PILOT XR

Autor: | Vloženo: 07.12.2019 000 16:15 | Témata: Poradna Niceboy PILOT XR

Proč si nepamatuje čas a datum?

Je toho víc, ale nejvíc by mě zajímalo, proč si kamera neudrží čas a datum, pokud se vypne. Zejména mimo držák se vypíná každou minutu a po opětovném zapnutí je pokaždé náhodný čas. Hlavně by se podle toho času neměl pojmenovávat soubor, je v tom na kartě pěkný guláš.

  • 9. prosince 2019 - Oficiální zástupce značky Niceboy

    Dobrý den,

    v případě, že kameru využíváte bez GPS nebo v momentě, kdy není GPS dostupná, tak je nutné si před prvním použitím nastavit datum a čas v kameře, viz manuál. Toto nastavení si kamera pamatuje i po vypnutí a následném zapnutí.

    Více informací o použití kamery naleznete v přiloženém manuálu, popř. je manuál k dispozici na našem oficiálním webu Niceboy.

    Pěkný den,

    Niceboy

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Milan

      9. prosince 2019 - Milan

      Promiňte, nevím, jestli mluvíme o stejném manuálu, protože ten pro XR má pár řádků a třetina z toho vypadá, že je o nějaké jiné kameře (například připojit k PC a dobít asi nepůjde, když nemá žádný konektor, že?).
      Nastavení data a času je úplně k ničemu, ale to pochopíte, až to budete nastavovat podesáté a podesáté se vám za pět minut kamera probudí s časem asi o dvanáct hodin v minulosti. Je jedno, jestli ji nastavíte v menu, synchronizací přes wifi nebo z GPS.
      GPS jsem využíval jen tři dny, potom přestala fungovat úplně, takže ji jdu odlepovat ze skla to celé posílám na reklamaci.
      Nezanevřel jsem, doufám, že to dopadne dobře a že jednou mi bude i fungovat tak, jak bych čekal.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.