Poradna Niceboy PILOT XR

Autor: Tomas Pavel | Vloženo: 13.12.2019 000 08:19 | Témata: Poradna Niceboy PILOT XR

Tomas Pavel

Tomas Pavel

WIFI iPhone

Zdravim, jak resite pripojeni iPhone a zprovozneni EZ app? Ja mam problem, ze se iPhone k WIFI jakoby pripoji a kamera zopbrazuje MAC adresu telefonu. Problem je, ze telefon se sice v nastaveni wifi k siti kamery pripoji ale datove pripojeni je presmerovano na mobilni data a EZ app tak nevidi, ze je telefon k WIFI kamery pripojen a porad hlasi, ze se mam v nastaveni WIFI pripojit k siti kamery. Zkusel jsem sit zapomenout a znovu nastavit, ale to taky nepomohlo. Stejny problem mam na dvou ruznych iPhonech, takze resetovat sitova nastaveni v telefonu nema smysl.

Jinak ovladani kamery je dost krkolomne. Porad se nahodne zamyka, obnovuje se prerusene nahravani videa, a v pripade odpojeni od nabijeni se kamera vypina i behem prochazeni menu. Je toto chovani normalni?

  • 13. prosince 2019 - Oficiální zástupce značky Niceboy

    Dobrý den,

    Vámi uvedená aplikace není určena pro danou kameru. Pro správné propojení kamery s telefonem a pro správnou aplikaci prosíme o přečtení manuálu ke kameře. Pro připojení je nutné postupovat naprosto přesně, tak jak je uvedeno v manuálu.

    Vámi popsané chování odpovídá zapnuté detekci pohybu při jízdě, tak jak je uvedeno v manuálu, detekce pohybu se používá při zaparkovaném autě.

    Kamera je určena pro použití při permanentní napojení k napájení, opět uvedeno v manuálu.

    Doporučujeme přečtení celého manuálu před použitím kamery, vyvarujete se nesprávnému použití kamery.

    Niceboy

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.