Poradna TrueCam A3

Autor: | Vloženo: 22.02.2017 000 10:58 | Témata: Poradna TrueCam A3

Neuspokojiva odpoved od TrueCamu

Prvni vec kterou jsem udelal je že jsem nabyl kameru.Hned po pripojeni kamera nespouštela firmware tak žadne tlacitko krome zapnout-vypnout nefungovalo. Kamera ne natačela jen na obrazovce ukazovala vybledli obraz auta značky "Audi" s nadpisem "TrueCam".Nabil jsem nekolika krat kameru a nic se nezmenilo, ani "Reset" nepomahal.Baterie po nabity funguje zhruba stejne jako nova kamera. Pripojenni k PC prinasi napeti ale ne datove spojeni (PC nerozozna kameru).

Posilam reakci primo na poradnu protože rychla reakce na TrueCam odpoved mi ne otevira možnost "Nejsem robot" a je to duvod proć zde reaguju,...

  • 22. února 2017 - Oficiální zástupce značky TrueCam

    Dobrý den,

    děkujeme za Váš dotaz. V případě dlouhodobého nepoužívání kamery, se jedná o poškození baterie vlivem samovolného vybíjení, kterým trpí většina akumulátorů. Kameru je nutno i v případě dlouhodobého nepoužívání čas od času nabít, aby nedošlo právě k nevratnému poškození baterie.

    Děkujeme za pochopení

    S pozdravem

    TrueCam

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (2)
    • prof.M.K.P

      23. února 2017 - prof.M.K.P

      Opakuji, baterie se nabiji stejne jako v dobe kdy kamera byla nova. Kapacita baterie dnes je stejna jako u noveho vyrobke (do dnes jsem zhruba 20 krat nabyla avybil baterii).Problem je že kamera nespoušti firmware a tim padem je "mrtva". Vaše chapani obhodni strategie, ze neposkytujete odborni podporu, autorizovanu opravu je nesmisl a rychle se to projevi jako neduvera zakazniku.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.