Poradna TrueCam A5s GPS

Autor: | Vloženo: 19.10.2016 000 19:00 | Témata: Poradna TrueCam A5s GPS

Stálé nabíjení, nebo jen po otočení klíčkem?

Dobry den, chci si nechat privest nabijeni primo od baterie. Elektrikar se me ptal, jestli chci, aby se nabijela stale, nebo jen po otoceni klicku. Ma kamera i automaticke vypinani, aby mi nenahravala stale, i kdyz se bude stale nabijet? Chtel bych ale, aby se kamera spustila i treba v noci, kdyz do me nekdo naboura, je to mozne? Dekuji za odpoved

  • 20. října 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    děkujeme za Váš dotaz. Jakým způsobem budete chtít kameru připojit záleží čistě na Vás. Když si necháte kameru připojit ke stálemu nabíjení, budete ji muset spouštět a vypínat ručně. V případě připojení na klíček v zapalování se Vám kamera sama spustí a při vytažení klíčku se také sama vypne.

    Kamera TrueCam A5S má k dispozici funkci odloženého vypnutí. Při nastavení této položky se kamera po odpojení napájení vypne po zvoleném čase. Kamera má také funkce automatické vypnutí. Při nastavení této položky je v pohotovostním režimu
    po zvoleném čase videokamera vypnuta.

    Pro ohlídaní zaparkovaného vozidla slouží detekce pohybu. Tato funkce způsobuje, že kamera se sama spustí a začne nahrávat v případě zachycení pohybu v dosahu kamery. Ve chvíli kdy už žádný další pohyb nezaznamená, přestane nahrávat.

    V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.

    S pozdravem a přáním pěkného dne,

    Tým TrueCam

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (6)
    • Ne (2)

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.