Poradna TrueCam A6

Autor: | Vloženo: 21.01.2020 000 21:07 | Témata: Poradna TrueCam A6

GPS modul se nezobrazuje v kameře a NELZE připojit k PC

Dobrý večer koupil jsem kameru s GPS modulem, ten ovšem od prvního dne nelze ke kameře připojit tzn. kamera nezobrazí propojení ikonou a po radách stáhnout aktualizace a nahrát je jsem zjistil, že nemohu GPS modul připojit žádným způsobem k PC a to ani řádně zasunutým do držáku po stisknutí tlačítka plus atd. Prosím o radu jak jej propojit s PC abych mohl udělat aktualizaci a nahrátí češtiny, která též NEFUNGUJE. Propagujete tuto kameru jako TOP výrobek a hned po koupi jsem zjistil, že kapacita baterie neudrží napětí bez připojení napájení ani 2min!!! Prosím o radu ..děkuji

  • 22. ledna 2020 - Oficiální zástupce značky TrueCam

    Dobrý den,

    Jestliže se jedná o novou kameru nebo GPS modul, tak nezobrazování rychlosti a GPS dat, může způsobovat nedostatečně zasunutý GPS modul. Mezera by neměla být větší než 2-3mm. Správně zapojený modul poznáte tak, že se na displeji zobrazí ikonka satelitu.
    Změnu jazyka, jako i všeobecného nastavení GPS modulu, je nutno provádět při připojeném napájení do DVR mountu kamery. Jedině tak se Vámi provedené nastavení projeví.
    Postup je tedy následovný: připojte kameru a GPS modul do DVR mountu - zapojte napájení - po hlášce ohledně bezpečnosti jízdy přejděte do nastavení - zvolte jazyk hlášení - vyberte jazyk a potvrďte

    Baterie je pouze zálohová a v závislosti na činnosti udrží kameru bez napájení cca 3-10min. Pokud kamera nenahrává a není s ní manipulováno, vypne se na základě automatického vypnutí.

    Doporučili bychom vyzkoušet připojit GPS modul ještě k jinému PC.

    V případě dalších dotazů nás prosím kontaktujte na [email protected]


    S pozdravem
    tým TrueCam

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.