Poradna TrueCam A7s

Autor: | Vloženo: 23.01.2019 000 22:01 | Témata: Poradna TrueCam A7s

A6 nebo A7s

Už nějakou chvíli vybírám kterou kamerku koupit a zatím jsem se nedostal k žádnému závěru. A7s by měla mít lepší obraz ale na některých videích na internetu má obraz s prominutím jako brambora. To samé platí o A6. Matoucí je fakt, že jsem si půjčil kamerku A4 a záběry z ní jsou kvalitnější než výše zmíněné. Vím, že se jedná o silný kompresní algoritmus videí na internetu a proto si nedokážu udělat názor. Zpětná kamera u A6 zní sice skvěle ale její kvalita je zřejmě pouze nouzová. U modelu A7s jsem zase skeptický zda se vyplatí investice, pokud obraz vypadá na internetu velmi podobně jako A4 (nenašel jsem nekomprimované záběry). K finálnímu zmatení přispívá fakt, že záběry z A6 působí kvalitněji než z A7s avšak noční záběry jsou diametrálně opačné. U A7s je konkrétně na youtube vidět značný šum ve videu https://www.youtube.com...

Prosím tedy o nějaké doporučení při srovnávání. Moje nároky jsou vcelku jednoduché. Jsem ochotný zaplatit i za nejvyšší model, pokud tomu bude odpovídat kvalita. Požaduji kvalitní obraz a detekci případné kolize.

  • 24. ledna 2019 - Oficiální zástupce značky LAMAX

    Dobrý den,
    děkujeme za Váš dotaz.

    V blízké době zahájíme prodej naší nové kamery TrueCam H5, která kombinuje funkce ostatních modelů (kromě zadní kamery) a je v kompaktní velikosti.
    Pokud máte zájem o Raw videa z kamer TrueCam, kontaktujte nás prosím na [email protected].

    S pozdravem a přáním hezkého dne,
    tým TrueCam

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • db

    db

    4. února 2019

    1. rekl bych, ze zabery z A7s jsou lepsi nez ve zminovanem odkaze. Zalezi, v cem to autor strihal a pak nasledna komprese + komprese youtube.

    2. A7s se chlubi, ze je pro fansmekry a profesionaly, mela by to byt vlajkova lod. Jenze lenivy programator ulne vypustil funkci parkovaciho modu a misto toho je tam nepouzitelny rezim pohyboveho senzoru!!! !!!


    3. Celkove videa muzou byt ruzne, pac je moznost natace bez filtru a nebo dokoupit filtry.

    4. U A7s muzes nastavit HDR pri 1080p. Ma tedy vice vyvezene barvy pri rozdilne svetelnosti, nekdy ale obraz pusobit neostre a svetla aut a lamp blikaji.

    5. Oproti A6 muzes nastavit rozliseni 2304×1296, bez HDR, kde je obraz ostrejsi.

    Dival jsem se na H5 a zvazoval jestli neprodat A7s, se ktretou osobne nejsem spokojeny. Zatim nejsou recenze + vzhledem k tomu, jak je "odflaknuty" FW na A7s bych se nenechal nachytat na novinku. Ta cena je dle me premrstena. Jedina vyhoda je max magneticky drzak.
    Celkove ty spoje na kamere bud nejdou rozpojit nebo rozpojit jdou, ale uz maji vuli a pocitove 20x pouzijes a prasknou (radeji nechavam kameru v aute, pochybuju, ze by v zaruce uznali poskozeni drzaku).
    + pokud drzak jako v mem pripade chytne vuli, kamera se v aute lehce trepe od vibraci a pak muzes mit sebelepsi cip a video bude pusobit neostre.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.