Poradna TrueCam H5 WiFi

Autor: Tomáš Vaněk | Vloženo: 15.10.2020 000 08:54 | Témata: Poradna TrueCam H5 WiFi

Tomáš Vaněk

Ovládání WIFI a GPS

Dobrý den, mám 2 otázky. 1. otázka, je možné někde nastavit, aby se kamera při zapnutí nesnažila připojit k WIFI a rovnou skočila do obrazu videa? 2. otázka, dá se někde nastavit, aby GPS signál a rychlost byli zaznamenávány hned po zapnutí kamery? V současné době trvá připojení k GPS i 2 minuty (zkoušeno ve městě - Kladno), během kterých se muže cokoliv stát (kvůli tomu jsem GPS držák nekupoval). Děkuji za odpověď

  • 16. října 2020 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    děkujeme za Váš dotaz. Aby se automaticky neaktivovala WiFi je nutné ji v nastavení kamery vypnout. GPS signál a rychlost je závislá na připojení modulu k satelitům. Toto bohužel není možné ovlivnit. Může se stát že skutečně připojení trvá i 2 minuty. Připojení ovlivňuje počasí, zda máte kameru s modulem blízko detektoru deště či při pokoveném předním sklu. Připojení může být také ovlivněno v případě vyjetí z garáží.

    Pokud by se WiFi stále aktivovala, doporučili bychom Vám provést tovární nastavení a znovu kameru nastavit s tím, že ponecháte funkci WiFi vypnutu nebo proveďte aktualizaci firmwaru kamery, která je k dispozici na našich webových stránkách.

    Děkujeme za Vaše pochopení.

    S pozdravem a přáním pěkného dne,

    tým TrueCam

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.