Poradna TrueCam M5 GPS WiFi

Autor: | Vloženo: 09.12.2019 000 23:00 | Témata: Poradna TrueCam M5 GPS WiFi

Parkovací režim

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na parkovací režim, když bude zapnutý nonstop několik dní na frekventované ulici v zapalování, bude kamera natáčet všechny pohyby osob v daném úhlu před vozidlem, nebo jen při nějakém nárazu apod. Jinak bude jen v tzv spánku? Jaký bude odběr energie z baterie? U mého auta je potřeba k aktivaci zapalovače otočený klíč v zapalování, jak funguje tedy režim parkovací, pokud bude auto zamknuté, když kamera nemá baterii (která by stejně dlouho nevydržela)?
Díky za odpovědi.
M.

  • 10. prosince 2019 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    děkujeme za Váš dotaz. Parkovací režim reaguje na otřesy a nárazy. Pokud je vozidlo v klidu, je kamera vypnuta. Pokud dojde k nárazu, kamera se aktivuje a pořídí záznam. Detekce pohybu je funkce, při které je kamera stále zapnuta a v případě zachycení pohybu před kamerou, začne kamera nahrávat. Kamera bude pořizovat záznam ve směru, kterým je natočena.

    Odběr z autobaterie je v případě, že je kamera zapnuta a nahrává zhurba 0,5mAh.

    Pokud máte po vypnutí motoru také neaktivní zapalovač, nebude kamera nabíjena a tím nebude zapnuta a na nastavené funkce parkovacího módu či detekce pohybu nebude reagovat. Kameru je nutné mít neustále připojenou k napájení ať už prostřednictvím zapalovače či přímo na autobaterii. Další možností jak napájet kameru pokud nemáte aktivní napájení po vypnutí motoru je připojit kameru na powerbanku. .

    S pozdravem,

    tým TrueCam

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne (2)
    • MIKE77

      10. prosince 2019 - MIKE77

      Díky za odpověď, ještě jedna otázka, připojení k powerbance je bez problému jen se přepíchne konektor ze zapalování do powerbanky??


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.