Poradna Mio MiVue C380 Dual

Autor: Pavel Pěnička | Vloženo: 19.12.2020 000 16:17 | Témata: Poradna Mio MiVue C380 Dual

Pavel Pěnička

Zapojeni smartbox 3

Dobrý den. Můžete mi prosím vysvětlit, jak mám zapojit Smartbox 3 , když vede původní kabel do rozdvojky na zadní parkovací kameru? To tím vyřadím zadní kameru co funguje při zapnutém motoru!!!

  • 21. prosince 2020 - Oficiální zástupce značky MIO

    Dobrý den, p. Pěničko, děkujeme za dotaz, nicméně:

    SmartBox 3 nahrazuje nabíječku, NIKOLIV zadní kameru. Zapojí se do Y kabelu na jediné místo, kde je miniUSB female (samice), zadní kamera se napojí do microUSB a druhý konec celého kabelu se zapojí přímo do autokamery.

    Pokud máte "Y" kabel schovaný do tapucirungu (možná vám to instaloval autoservis), je třeba (30 cm cca) vytáhnout, přepojit nabíječku za SmartBox - do jediné koncovky, která je možná, a pak vše bude jako komplet fungovat.

    PROSÍME, než začnete dávat negativní hodnocení, nebo vykřičníky v této poradně - zřejmě vlivem předvánoční nálady, nejdříve se ozvěte na naši zákaznickou péči (náš Facebook Mio Česká republika a Slovensko - přímo do zpráv), kde vám vše ochotně vysvětlíme, případně na technický servis Mio na 381489888, nebo stačí přečíst návody k našim výrobkům přibalené, případně si je stáhnout na našich servisních stránkách bit.ly/mioservis .

    Děkujeme a přejeme hezké svátky,

    Tým MIO

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.