Nejnovější recenze ze sekce Kamery do auta
- bezproblémové nastevení
doporučuji tento produkt
Kamera s nejlepším poměrem cena/výkon, možnost dalšího rozšíření (zadní kamera ...)
- čeština je výhodou
- kvalitní materiál
- menší provedení
- široký úhel záběru
- pouze černá barva
Super obraz, jednoduché ovládání kamery , bez připomínek, spokojenost, koupil jsem tento měsíc ještě 2 ks navíc, obě bezproblémové. Mám kameru měsíc a jsem spokojen, proto jsem pořídil ještě jednu manželce a dceři.
- poměr cena výkon
- super cena
- kvalita obrazovky
Šikovný pomocník do auta. Super věc, která pomůže pro řešení případných nesrovnalostí na silnici.
- tři kamery
- velká kvalita
- vše jde na jednu kartu
- může být složitější zapojení všech kamer
Kameru jsem si vybral protože pokryje záznamem všechny možné směry. Dopředu, dozadu a má i kameru směrem do auta. Kvalita záznamu je dost dobrá, co jsem zatím mohl vidět. Trochu složitější zapojení vzhledem kolik kamer to je, ale nic zase tak hrozného a navíc má češtinu.
- Jednoduchá montáž,dobře funguje.
Je to již třetí moje kamera, kterou v autě používám a zatím vypadá (a funguje) velmi dobře. Věřím, že bude sloužit i po záruční době, což o předchozích kamerách jiných značek nemohu říct :-(
Na motorce super.
- Nelze umístit na svislé čelní sklo (např. autobus)
I pes několik mailů a telefonát na zákaznickou linku jsem se nedozvěděl, zda lze instalovat na kolmé čelní sklo (např. autobus) Odpověď jsem nikde neobdržel a tak naprosto zbytečně muselo zboží chodit tam a zpět, protože tato instalace samozřejmě možná NENÍ..
Doplňte si tuto informaci na web.
- Funkční a to stačí.
- Zadní kamerka pořizuje záznam zrcadlově obráceně. Možná je problém v nastavení, zatím nevím.
- Obrazovka na kameře
- Dobrá kvalita záznamu
- Dlouhý kabel je opravdu dlouhý
- Na skle drží jak přilepená
- Nedodávaná s SD kartou
- Ne uplně intuitivní ovládání
- Nepříjemná zvuková signalizace měřených úseků
Velmi dobrá kamera od Navitelu, zatiaľ som velmi spokojný (aj keď som ju ešte nevyužival velmi dlho). Má výbornú obrazovku, na ktorej je aj ukazovateľ rýchlosti. Nahráva ostatných 15 minút jazdy, a kvalita záznamu je absolútne dostačujúca. Oceňujem krátky kábel v balení pre prípady, že máte USB port aj vedla spätného zrkadielka.
- Skvělý polarizační filtr v objektivu zvýrazňuje SPZtky
- Na videu je vidět každý detail i po přiblížení screenshotu v počítači
- Rychlá odezva menu, funguje svižně
- Vyrobeno v EU
Vše super
- za tuto cenu vynikající 2.5k záběry
- dá se vypolohovat kamkoliv za sklem, ale určitě nejlepší je to mít vlevo za zrcátkem
- WIFI přenášení videí a široké nastavování funkcí
- cena výkon dobré
- otočnej objektiv dolů a nahoru podle sklonu čelního skla
- držák pevnej, kamera se nedá vysunout, nalepí se a zapomene se na ni
- umí upozornit na nekvalitní SD karty
Za tuto cenu výborná autokamerka, cena úměrná tomu, že to nemá mnoho přídavných funkcí ani GPS, které nepotřebuju. Moderní provedení, WIFI přenosy, natáčení na pohodu kvalitní.
- 4K
- rychlo sundavací držák
- dá se připojit zadní 2.5k autokamera E60 se senzorem
- detailní notifikace na rychlostní úseky a v průběhu úseků, taky radary
- displej čitelný i při zpětném osvícení
- displej se sám zhasne po 10 sekundách a neruší
Vynikající 4K videa, v noci HDR režim, funkce odpovídají popisu, dobrá koupě. Lze doporučit.
- skvělej parkovací režim, řada možností ochrany
- radary na nové úrovni, včetně tunelů a měření po sekundách v úsekovym měření
- čistý pěkný videa
- GPS funkce
- cena super
cenově i funkcemi vyhovují, značková kvalita, o dost lepší než firemní autokamera v dodávce
- 4K dost ujde
- parking režim natáčí i před nehodou, normální režim taky
- všechno upe automatický
- lepený držák s folii na sklo, všechno je pevný, nic se netřese
kvalitní videa a funkce, co jsem očekával, za dobré peníze
- WIFI
- natáčení i po zaparkování, a to před nehodou nebo před tím, než někdo přijde, a pak potom, komplet
- kamery v tunelech, křižovatkách, na přechodech, na dálnicích - úspora za pokuty slušná
- kondenzátor místo baterie
cena super, funkce super
- umí udělat záznam před nehodou a po ní, automaticky
- záznam udělá i v parkovacím módu před tím, než se vůbec někdo k autu přiblíží a pak notný čas potom
- radary, kamery, měřené úseky zvládnuté na max
- zadní kamera v boxíku pěkně doplňuje záznam a vím, kdo na mě zezadu najíždí
- zadní kamera natáčí i v případě zaparkování
- nemá baterii, takže není třeba po pár letech měnit, má kondenzátor
Skvělé videa a funkce, na tuto cenu dost sigma
Mio MiVue C545
Přidáno: 26. listopadu 2024
(naposledy upraveno 26. listopadu 2024)
Zakoupeno v K24.cz
- obrázky z toho jsou velmi dobré, čitelné SPZ a hezký výhled do stran
- držák na nelepící folii jako u mobilu
- rychle reaguje
- displej přečtu i na sluníčku
velmi dobrá a cenově dostupná kamera, malá a dobře ovladatelná