Nejnovější recenze ze sekce Kamery do auta

Ověřený zákazník Svět Počítačů Dominik

Přidáno: včera, 17:02

Zakoupeno v Svět Počítačů

• Velmi dobré zkušenosti
  • malé rozměry
  • lehká
  • kvalitní obraz videa

Tuto kameru jsem dostal jako dárek od kámoše. Dobrý poměr cena výkon. Po dvou dnech používání, můžu říct, že kamera má krásný výstup. Malé rozměry kamery jsou velký plus.

Ověřený zákazník LAMAX.cz Marcelín

Přidáno: včera, 16:57

Doporučuje produkt
  • Slušná kvalita obrazu s ohledem na cenu
  • Přehledné ovládání
  • Čeština
  • Dostatečně dlouhé kabely

Za dva dny provozu jen pozitivní zkušenosti. České menu, podpora karty, záběry jsou dostatečně ostré a čitelné. Za zpětným zrcátkem drží velice dobře. Obraz se nijak nechvěje. Měl jsem podobný produkt z Číny za 700 a fungoval jen 14 dní, zde se asi vyplatí jít po ověřené značce.

Ověřený zákazník BScom s.r.o. Vladan

Přidáno: včera, 16:39

Zakoupeno v BScom s.r.o.

• kvalita záznamu
  • nízká cena
  • příjemná manipulace

Kamera mě překvapila. Za tu cenu jsem nečekal extra zázraky, ale musel jsem svůj názor přehodnotit. Kvalitu obrazu bych klidně přirovnal ke kamerám za dvojnásobnou cenu.

Ověřený zákazník LAMAX.cz Jolana

• malá
  • lehká
  • dobré rozlišení
  • příslušenství na upevnění

Ještě jsem nestačila vyzkoušet, ale jako dárek k nákupu auta vynikající nápad!

Sencor SCR 3400W

Sencor SCR 3400W

Ověřený zákazník planeo.cz Lukáš P.

Přidáno: 20. ledna 2025

(naposledy upraveno 20. ledna 2025)

Zakoupeno v planeo.cz

• Aplikace v češtině
  • Vyjmutí kamery z držáku
  • Micro USB
  • Nemá ruční zamknuti záznamu

Základní Full HD kamera. Příště bych si připlatil a koupil 2K kameru.

Ověřený zákazník Svět Počítačů Linda

Zakoupeno v Svět Počítačů

• poměr cena výkon
  • hezké zpracování
  • nenápadná
  • pěkná cena
  • návod by mohl být lepší

Nahrávání do smyčky je vynikající věc. Kamera po měsíci funguje bez jediného problému. Za mě velká spokojenost.

Ověřený zákazník LAMAX.cz Radomír

• Příznivá cena
  • Pohybový senzor
  • Kvalitní obraz i v noci
  • Velký pozorovací úhel

Tahle autokamera je konečně to, co jsem potřeboval: pěkný záběry s rozpoznáním SPZ přede mnou, širokej záběr natáčení videa a hlášení radarů spolehlivě a s přesností, abych stihl přibrzdit (to je u jiných kamer dost problém, pokud vůbec tu funkci mají).

Ověřený zákazník LAMAX.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 20. ledna 2025

(naposledy upraveno 20. ledna 2025)

Nedoporučuje produkt

Produkt mi nebyl doručen, přestože byl zaplacen.

LAMAX S9 Dual GPS

LAMAX S9 Dual GPS

Ověřený zákazník LAMAX.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 18. ledna 2025

Zakoupeno v LAMAX.cz

• Hlavní nevýhoda je že mi tento produkt ještě nedorazil
Navitel R35

Navitel R35

Ověřený zákazník NAVITEL Ověřený zákazník

Přidáno: 17. ledna 2025

Zakoupeno v NAVITEL

• Levný a funguje
  • Aplikace v češtině
  • Kamera neumí nastavit češtinu,ale v podstatě ji není potřeba
Mio MiVue J30 2.5K WIFI

Mio MiVue J30 2.5K WIFI

Ověřený zákazník Alza.cz Milan

Přidáno: 15. ledna 2025

Zakoupeno v Alza.cz

Doporučuje produkt
  • Malá, schová se za zpětné zrcátko.
  • Pěkný obraz vzhledem k ceně výrobku.
  • Napájecí kabel by mohl mít koncovku 90°

Ověřený zákazník Testuj.to Barbora

• Kvalita záznamu
  • ADAS systém
  • Funkční i jako klasické zpětné zrcátko
  • Zadní kamera slouží i jako parkovací
  • Jednoduché nastavení
  • Kvalitní rozlišení
  • Cena
  • Nekvalitní překlad do češtiny
  • Nedostatečný manuál
  • Nestačí obyčejná paměťovka

Produkt jsem používala dostatečně dlouhou dobu, abych mohla posoudit jeho vlastnosti a funkce. Obrazová kvalita je vynikající, ale překlad do češtiny je velmi špatný a manuál je příliš stručný, což ztěžuje orientaci při používání. Bez vysokorychlostní paměťové karty (min. U3) se zařízení zasekává a restartuje. Široký displej zrcátka nezobrazuje celý výhled dopředu ani dozadu, což není v manuálu zmíněno. ADAS systém pracuje spolehlivě při varování na opuštění jízdního pruhu a vozidla vpředu, ale u chodců je méně přesný. Za cenu o 1 500 Kč nižší by produkt měl odpovídající poměr cena/výkon, aktuálně má však několik výrazných nedostatků.

Yi Smart Dash Camera

Yi Smart Dash Camera

Ověřený zákazník iStage.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v iStage.cz

Doporučuje produkt
  • Velice kvalitní kamera.
  • Výborně funguje za tmy.
  • Nemá vepředu ledky.
  • Displej se za jízdy vypíná.

Ověřený zákazník Testuj.to Tereza

Doporučuje produkt
  • Snadná manipulace, kvalita nahrávání, délka nahrávání
  • Nemám

Kvalitní obraz, délka nahrávání je bezkonkurenční.
Snadná manipulace jak při upevování kamery do auta tak při ostatní manipulaci s kamerou v autě.
Vhodná do každého typu auta.
Kamera je zabalena velice pečlivě. Všechny komponenty jsou v samostatném obalu.

Ověřený zákazník Testuj.to Iveta

• 4K obraz
  • Upozornění na radary
  • Kabel

Navitel R99 4K je výkonná autokamera s působivým 4K rozlišením, která zaručuje špičkovou kvalitu záznamu. Její předností je plynulé natáčení až ve 120 FPS při nižším rozlišení. Přehledný dotykový displej usnadňuje ovládání a GPS modul hlídá rychlostní limity. Parkovací režim a G-senzor ochrání váš vůz i na parkovišti. V této cenové kategorii jde o skvělou volbu.

Ověřený zákazník Testuj.to Lenka

Přidáno: 13. ledna 2025

• čistota záznamu
  • bezpečnost
  • hlídání rychlosti
  • hlášení radaru
  • nutnost odborného zapojení do pojistné skříně

Autokamera NAVITEL R99 4K je mou první zkušeností. Jají design je optimální pro umístění za přední zrcátko, což nebrání bezpečnému výhledu. Její ovládání nebylo úplně bez obtíží, ale zvládla jsem to. Záznam z kamery je velmi kvalitní, líbí se mi možnosti záznamu. Výborné je, že kamera vytvoří záznam i když je automobil zaparkovaný. Kvalita poměru výkonu k ceně je výborná.

Ověřený zákazník Testuj.to Jakub

Přidáno: 13. ledna 2025

• Full HD
  • Širokoúhlý objektiv
  • Dobře nastavitelné
  • Rychlé gesta
  • Delší kabel

NAVITEL MR750 SMART přináší skvělou kombinaci funkcí a dostupné ceny, přičemž nabízí Full HD záznam, široký úhel záběru a integrovaný GPS modul. Díky jednoduchému, modernímu vzhledu a nenápadnému provedení perfektně zapadne do interiéru vozu. Instalace je snadná a zvládne ji každý během pár minut – stačí upevnit na stávající zrcátko a připojit napájení. Ovládání přes dotykovou obrazovku je pohodlné a menu se rychle zorientujete. Kvalita obrazu je na vysoké úrovni, a to i při horším osvětlení, zatímco GPS spolehlivě zaznamenává trasu a rychlost. Celkově jde o dobře zpracované zařízení s výhodným poměrem ceny a výkonu.

Ověřený zákazník Testuj.to Martin

• Velikost
  • Display
  • Vyborne rozliseni
  • Neseka se
  • Roční licence na mapy v telefonu
  • Zatim zadny nezaznamenan.

Dostala se mi do ruky tato kamera, v balení je manuál kód pro roční užívání navigace v telefonu. Samozřejmě kamera a kabeláž. Za ty peníze velmi dobrá kamera Má pěkný velký displej A co se týče videa Tak to je též super Zatím se mi nestalo že by se kamera sekala nebo že by něco nezaznamenala. Kompaktní rozměry Mám ji za zrcátkem a není prakticky vidět je v češtině má přehledné menu Takže si člověk vše najde aniž by potřeboval listovat manuálu. Široké možnosti nastavení od rozlišení videa po záznam zvuku případně rychlosti a GPS dat. Jediné co by bylo dobré vydat aktualizaci radaru protože některé radary po Praze které už neexistují to stále ukazuje, a zatím se mi nepodařilo napárovat aplikaci v telefonu.

CEL-TEC M7 Dual GPS

CEL-TEC M7 Dual GPS

Ověřený zákazník CEL-TEC.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v CEL-TEC.cz

Doporučuje produkt
  • Prakticke riešenie sledovania premavky ak by došlo k nehode
Viofo A329 2CH

Viofo A329 2CH

Ověřený zákazník isix.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v isix.cz

• TOP kvalita záznamu
  • Možnost připojit se skrze WiFi a mít tak živý přehled co se děje u vozidla(pokud jste poblíž)
  • Detekce pohybu a otřesu funguje dobře
  • České menu i hlasové ovládání
  • Záznam ze zadní kamery je čistý

Potřeboval jsem nějakou opravdu kvalitní autokameru s vysokou kvalitou záznamu s 2mi kanály a Viofo A329 byla jasná volba. Nejen, že nahrává ve 4K, ale má i HDR a to dělá velký rozdíl hlavně ve tmě, kdy jsou objekty/vozidla a jejich SPZ krásně viditelné a kamery bez HDR naprosto selhávají a záznam je nepoužitelný. Zadní kamera s rozlišením 2K nahrává také skvěle a nemám co vytknout.

Celkově jsem vybíral dle zahraničních recenzí a různých fór a tato byla jasná volba. Po namontování do vozidla a po kontrole fungování klíčových funkcí jsem byl překvapen.

Možnost napojení telefonu přes WiFi a sledování živého přenosu co se děje u vašeho vozidla(vyžaduje napájení přes Hardwire Kit nebo externí baterii pro autokamery, když právě jste mimo vozidlo).
Detekce pohybu a otřesu funguje dobře a lze si nastavit intenzitu.
Spoustu možností jak kameru nastavit, menu v češtině a dokonce mluvení z kamery v češtině.
TOP kvalita záznamu z kamery, 4K HDR dělá naprostý rozdíl v záznamu. Kvalita přehrávání videa dechberoucí.

Doporučuji.

Zobrazuji 1 - 20 ze 500 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...25