Nejnovější recenze ze sekce Kamery do auta
Super kamera
Super kamera
Funguje jak má.
- hezká
- snadné ovládání
- velký displej
- uchycení na držák by mohlo být řešeno snadnějším nasunutím, zaklapnutím, ale i tak dobré
Hledal jsem kameru dlouho, Navitel mě byl doporučen a tento model půro běžné užívání postačí. Zatím spokojenost hlavně se snadným nastavení - OSD menu je česky což jsme měl za podmínku, velký displej, snadné ovládání
- kompaktní, velmi malá
- natáčí slušné video
- jednoduché ovládání
- velký úhel natáčení
- velmi špatný zvuk
- spz z větší vzdálenosti hůře čitelné, ale to je ovlivněno rozlišením
Vcelku slušná, jednoduchá palubní kamera pro nenáročné uživatele. Již vlastním druhou (zakoupeno do druhého vozu) a s první jsem již 2 roky spokojen. Párkrát jsem i prohlížel záznamy a vše v pohodě, záznaym kontinulně navazují, přetáčí se odzadu...vše bez problémů. Zvuk je velmi špatný (ale o ten primárně nejde) a rozlišení taky není nejlepší, ale vyhovující. Vše odpovídá ceně. Kdo je náročnější, ať se poohlédne u kamer za 3-4tis. Jen o pár stovek dražší nebudou lepší, jen budou mít více (někdy možná i zbytečných) funkcí. Za mne stačí.
P.S....jen by se měli výrobci zamyslet nad tím, proč dávají připojení z levé strany. Většina řidičů si kabel táhne schovaný pod přístrojovkou od spolujezdce a kabel pak láme "zpátky" za kamerou zleva....ocenil bych připojení z pravé strany kamerky.
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
ad KABEL - jsou modely s připojením vpravo, jsou i vlevo, jde o design a možnosti připojení po zapracování kabelu do tapucirungu.
ad ZVUK - celkem je srozumitelný, nicméně jde především o bezpečnostní autokameru, nikoliv outdoorovou apod., kameru za velmi dostupnou cenu. U jiných modelů samozřejmě máme o třídu vyšší kvality zvuku (a i obrazu),
budete-li mít na začátku i v průběhu používání jakýkoliv dotaz, položte jej prosím zde v Heuréka Poradně, případně se můžete rovnou obrátit na naši zákaznickou péči na FACEBOOK stránkách Mio Česká republika a Slovensko, stačí nám napsat přímo do zprávy a příp. vložit fotky, screeny i videa.
- Malý, jako krabička od sirek, kvalitní typický Garmin
- V balení je pouze nalepovací držák na sklo. Sací, aby bylo možné přemístit kameru do jiného auta, se musí samostatně objednat dodatečně.
- Servisní manuál ke kameře je pouze ke stažení z webu, on-line je dost nepřehledný. Je třeba si stáhnout pdf verzi, která je snadněji čitelná.
- Kamera nemá možnost nastavení, aby bylo možné ji použít otočenou o 180 stupňů např. na vrchu přístrojové desky (jako to mají např. kamery TrueCam).
Dlouhodobější zkušenosti zatím nemám kamera je zcela nová.
Samotný internetový obchod Megafoto hodnotím kladně, sice má poněkud delší dodací lhůtu, ale je podstatně levnější, než jiné internetové obchody.
- Cena odpovídá kvalitě kamery
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení autokamery Niceboy PILOT S10 Radar 4K. Pěkný den, Niceboy
- Snadné sundavání a nandavání kamery, kvalita obrazu je ok
- Sama se resetuje.
Po pár letech zcela umřela vnitřní baterie. To by se dalo pochopit, bohužel zároveň s tím kamera občas ztratí i uložení vnitřního nastavení - pravidelně se kompletně vyresetuje, včetně vypnutí "Loop recording" a tím pádem přestane nahrávat (plná karta), dokud člověk vše zase nenastaví. Což se dělá dost krkolomně, když kameru ani nemůžete sundat ze skla kvůli napájení.
Reakce značky TrueCam
děkujeme Vám za recenzi našeho produktu.
Je nám líto, že jste měl problémy s baterií kamery a že se nedaří udržet nastavení kamery. Pokud se s tímto potýkáte, doporučujeme Vám nechat baterii vyměnit. Pro řešení této situace se můžete obrátit na naši zákaznickou podporu, která Vám ráda pomůže, prostřednictvím emailové adresy [email protected].
Tým TrueCam
ok
- cena-výkon
kvalitní videa a 60 snímků za sekundu, spokojenost
Děkujeme, tým Mio
- i v noci výborná kvalita
v rámci možností výborná kvalita videí i v noci. Radary, parkovací dohled auta a kvalitní provedení mám jako samozřejmost.
- cena-výkon
- GPS signál a radary dopředu dobře nahlásí
dobrý videa, dobře se ovládá. Cena ideal. Na skle drží pevně, držák něco vydrží.
- kabel 8 metrů
- skvělý videa
- dobře drží na skle, náhradní samolepka
Zakoupena k přední kameře 955W, musím uznat, že 2.5k rozlišení pro zadní kameru je velice pozitivní a obrázky tvoří kvalitní a pěkný.
Součástí je kabel na připojení do přední kamery, v 955 je přímo pro ten kabel samostatnej miniUSB konektor.
Možná jsem si měl rovnou koupit 955W rovnou v balíku se zadní kamerou, ale to jsem ještě nevěděl, jak kvalitní 4K to dělá a neměl jsem zkušenosti. Už bych do jiné kamery ani nešel.
- tři zařízení v jednom
- v autě vůbec není vidět, součástí panelu tak, jak jsem chtěl
- radary
- obraz zadní kamery
- dobrá videa
- wifi přenosy
Design rozhodl, a to, že jsou to dvě kamery a navíc smartbox v jednom. V autě opravdu není vidět, je to jakoby součást toho horního středovýho panelu. Ovládání a přenos videí do mobilu dělám přes wifi. Obrázky dost ujdou, zadní kamera vidí zeširoka opravdu zleva doprava, není to jen malá kamerka.
Radary rulez. Zatím se mi líbí, funguje dle představ.
Děkujeme, tým Mio
- ukazuje celý obraz vzadu za autem, když přes normal zpětné zrcátko bych přes věci v autě neviděl nic
- displej se neleskne
- kamera reaguje dost svižně
- přední a zadni kamera v balení
- parkovací režim
- upozorňování
- volba zobrazení předního a zadního obrazu na displeji dle potřeby
- kvalitní videa, ostrý a pěkně barevný
Šel jsem do toho a myslím, zatím si věřím, že to bylo dobré rozhodnutí. Asi za největší výhodu mám, že to je dobře udělané a promyšlené zařízení, všechno sedí, je to pevný, software funguje okamžitě a jak má, je doladěná aplikace k tomu, videa jsou víc než dobrý, ostrý a barevně věrohodný.
Jak jsem se pak dočetl, tak e-mirror vlastně znamená, že to na celou plochu zobrazuje obraz za autem a je to jako zrcátko, přitom se displej vůbec neleskne. To dost oceňuju, protože často přes dětský sedačky vzadu nevidím a zpětný zrcátko je mi pak k ničemu. To samý když jedem na hory.
Tahle kamera ale na zrcátku ukáže celý obraz vzadu a ještě do šířky.
Za ty peníze je to dobrá volba, 2 kamery v jednom, vylepšená nabíječka, a promyšlené zrcátko s tou výhodou e-mirror, radary a upozornění beru jako fajn bonus. Instalace byla celkem jednoduchá.
TrueCam H25
Přidáno: 19. března 2024
(naposledy upraveno 19. března 2024)
Zakoupeno v ONLINESHOP.cz
- Splnil očekávání viz předchozí recenze
- Mobilní aplikace Roadcam je kapitola sama pro sebe = odinstalováno.
- PC Program Horson Player doporučený k přehrávání videí z kamery má neodpovídající znázornění rychlosti vozidla (kamera - program) a nemožnost si toto vypnout či zkalibrovat. Zbytečný pokus nabídnout něco víc než jiné přehrávače MP4. Zamrzí zde chybějící CZ jazyk = odinstalováno.
- Sklon displeje je na hraně praktické použitelnosti - obrazové hlášky - znázornění radarů, rychlosti, vzdálenosti jsou za jízdy obtížně čitelné a pro řidiče můžou tak být rozptylující a tím pádem rizikové. (Samozřejmě pro čitelnost záleží kde je kamera instalována a to zase omezuje zákon.)
- chybějící polarizační filtr na čočku - odlesky palubní desky
Kameře v podstatě nemám co vytknout, splnila očekávané dle předchozích recenzí. Vytknout mohu jen obslužné programy, to je zbytečná ostuda v dnešní době. Sráží to jinak kvalitní produkt do průměrnosti, což je škoda... K hláškám. Zamyslel bych se nad tím, zda by nebylo lepší používat kameru jako kameru a přes wifi jako vysílač hlášek do jiného zařízení - mobilu, Mobil bývá umístěn v většinou v držáku a zorném poli řidiče a ihned by tak byly dostupné údaje k vyhodnocení řidičem. K napájení mobilu se využije dodávaný autozapalovač.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Reakce značky TrueCam
děkujeme Vám za vyčerpávající zpětnou vazbu. Velmi si jí vážíme. Vaše podněty jsme předali našemu produktovému oddělení, aby je mohli vzít v úvahu při dalším vývoji kamer.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Tým TrueCam
- Skvělé záznamy ve dne
- Pevný držák na sklo
- Rozměry kamery
- Snadná instalace a intuitivní ovládání
Kamera optimální na záznam z auta. Doporučuji jsem s ní spokojen.
Reakce značky Niceboy
- Nastavil jsem délku smyčky na 3min. a velikost záznamu byla vždy stejná=asi 3/4GB, i když jsem jen popojel o 5m. Na stránkách Navitelu je informace, že lze nastavit délku záznamu na 1/3/5min., ve skutečnosti na 1/2/3min. V manuálu je (v českém znění)uvedeno, že v balení je i zadní kamera - ta tam není.
- Kvalita obrazu
- Velikost
- Mobilní aplikace - velmi zastaralá
- Nefunkční funkce hlídání zaparkovaného vozidla u vozidla Golf 7.5
- i don't know
- i don't know
The TrueCam A5 Pro WiFi is a dash cam offering Full HD video recording and WiFi connectivity for easy footage transfer. Here's a breakdown of its key features:
Pros:
Sharp Video Quality: Records in Full HD (1080p) for clear capture of details on the road.
WiFi Connectivity: Allows for easy transfer of footage to your smartphone or tablet for viewing and sharing.
GPS: Tracks your location and speed, providing valuable context for recorded events.
Radar Detection (Europe): Warns you of speed traps in European countries (check compatibility for your region).
Cons:
Limited Night Vision: While night recording is possible, reviews suggest it might not be the strongest for low-light conditions.
No Cloud Storage: If you rely on cloud storage for dash cam footage, this model might not be ideal.
Consider Alternatives: Depending on your priorities, some competitors might offer features like wider viewing angles or parking mode at a similar price point.
Overall:
The TrueCam A5 Pro WiFi is a decent dash cam option with good video quality and the convenience of WiFi transfer. However, consider night vision limitations and explore competitor features before making your final decision. Also try <a href="https://carxapk.net... Drift Racing Lite mod version</a>