Nejnovější recenze ze sekce Kamery do auta
- Kvalitní video
- Malé rozměry
- Dlouhý kabel
- Držák na sklo pevně drží
- Ne moc dobrá aplikace. Videa se tam sekaji.
- Držák se lepí na pevno a lze nabíjet jen přes ten držák
- Krátká výdrž baterie
Celkově jsem spokojený
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení kamery do auta Niceboy PILOT XR Radar. Pěkný den, Niceboy
Funguje přesně jak má, jen trochu problémy s aktualizací.
Používám win 10 a aplikace nemůže kameru najít....
- Vsechno funguje jak ma
- Za tu cenu paradna
- super
- Nepřekáží ve výhledu, je malá a zabere široký úhel přední části auta
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení autokamery Niceboy PILOT S5 GPS + Wifi. Pěkný den, Niceboy
- Malé rozměry
- Magnetický držák
- Zajímavá cena
- Pozorovací úhel
- Špatně viditelný display
- Nulová kapacita baterky, bez napájení nevydrží zapnutá
- Paměťová karta není součástí
- Nefungující aplikace
- Nemožnost spárovat s telefonem
- Ovládání
Po dlouhém výběru jsem se rozhodl pro tuto kameru. Hlavní důvod byl rozměr, možnost rychle schovat kameru a cena. Nicméně, zklamání. V balení chyběla náhradní 3M páska. Naprosto nevyhovující aplikace. Nemožné stáhnout pro IOS, nemožné spárovat s telefonem. Žalostná kapacita baterie. Vánoční dárek se nepovedl…
Reakce obchodu LAMAX.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi.
Je nám líto, že nejste s kamerou spokojen. Pokud Vaše kamera nevydrží zapnutá bez napájení, zřejmě jste zakoupil kameru již z novější série, která disponuje superkondenzátorem, který nedrží napětí. Paměťová karta opravdu není součástí balení a je nutno ji přikoupit jako příslušenství. Všeobecně paměťové karty nebývají v balení autokamer. Jakékoli potíže s aplikací je možné řešit s naší zákaznickou podporou na emailové adrese [email protected].
S pozdravem a přáním hezkého dne
Tým LAMAX
ještě není instalován
super
super
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení kamery do auta Niceboy PILOT Q7 2K. Pěkný den, Niceboy
- Malá kamera, která splnila očekávání
Žádné
- Výborná kamera do auta!!
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení autokamery Niceboy PILOT S10 Rear Cam. Pěkný den, Niceboy
- Výborná kamera do auta!!
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení autokamery Niceboy PILOT S10 Radar 4K. Pěkný den, Niceboy
- Šikovný maly
- Špatná kvalita videa
- Nedá se nabíjet samotná kamera. Jedite přes držák, který je napevno nalepeny na skle.
Asi jsem dostal špatný kus. Musím upozornit, že zboží nebylo nové ale zánovní. Špatná kvalita videa, moc neostré, SPZ nečitelné. Kameru jsem reklamoval a reklamace mi byla uznána.
Reakce značky Niceboy
Mrzí nás, že se Vám do rukou dostal vadný kus kamery Niceboy Pilot XR Radar. Omlouváme se a děkujeme za recenzi..
Pěkný den. Niceboy
Moc jich nemám ale po včerejším testování zatím super.
- používám krátce, vše funguje jak inzerováno
- škoda, že nemá wifi
- Přísavka na sklo, magnetický držák, napájení v držáku, IPS display, žádné tlačítka-pouze jedno na zhasnutí obrazovky, 4K, bez baterie-kapacitor, wifi na přenos dat do mobilu, jednoduchá funkční aplikace, info o radarech, žel. přejezdech, retarderech, možnost černé obrazovky s rychloměrem.
- Bohužel jsem koupil postupně 3ks a ani na jedné nefungovala GPSka - nenaskočily satelity, nebo až po 50km. Za jízdy se stále GPS odpojovala.
Kdyby byla funkční GPS, tak lepší kameru jsem nenašel. Takhle jsem všechny vrátil. Moje stará Niceboy Pilot Q8 zatím musí sloužit dál.
- Funguje dobře, napojení na P S10 snadné
Reakce značky Niceboy
- Absence displeje je naopak výhodou. Díky tomu je kamera mnohem víc praktická.
- Na skle je uchycená pevně, ani jednou nevypada
- Kvalita ve 4K
- V kombinaci s S10 Rear, se pokryjí obě části
- Upozornění na radary
Spokojenost
Reakce značky MIO
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
budete-li mít na začátku i v průběhu používání jakýkoliv dotaz, položte jej prosím zde v Heuréka Poradně, případně se můžete rovnou obrátit na naši zákaznickou péči na FACEBOOK stránkách Mio Česká republika a Slovensko, stačí nám napsat přímo do zprávy a příp. vložit fotky, screeny i videa.
Děkujeme, tým Mio
- Velmi vstřícní a ochotní pracovníci servisu Eltrinex
- Perfektní záznam jízdy
- Magnetický držák
- Snadno se ovládá, nenáročná manipulace
- Výborný obraz i za snížených světelných podmínek
- Za horkých dnů se může přísavka držáku ze skla odlepit (obecný problém přísavek)
Když se po záruční době objevil problém, napsal jsem mail na servis Eltrinex. Obratem odpověděli, ikdyž byla kamera po záruce, kameru zprovoznili zadarmo a také tak mi ji poslali zpátky! Velké díky!