Nejnovější recenze ze sekce Kamery do auta
- 4K bezkonkurenční
- moderní kodek H.265
- rychlo vycvakávací držák
- displej čitelný i při zpětném osvícení
- nastavitelný parkovací režim
- zadní autokamera s 2.5k záznamem
asi nejlepší 4K autokamera, co jsem vyzkoušel, spousta funcí, a hlavně bezkonkurenční 4K. Sice to něco stojí, ale je tam i dost dobrá zadní kamera, a asi nejpropracovanější parkovací režim, co jsem viděl. Tuhle kameru už si nechám.
Reakce obchodu OnlineShop

děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ

Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
budete-li mít na začátku i v průběhu používání jakýkoliv dotaz, položte jej prosím zde v Heuréka Poradně, případně se můžete rovnou obrátit na naši zákaznickou péči na FACEBOOK stránkách Mio Česká republika a Slovensko, stačí nám napsat přímo do zprávy a příp. vložit fotky, screeny i videa.
Můžete zhlédnout také naše testovací a návodná videa na našem Youtube kanále Mio CZSK.
- velký displej
- dobrá cena
- levná ale kvalitní
- hezké zpracování
První dojem je velmi dobrý, ačkoli musím uznat, že nemám srovnání. Skvělá kamera za super cenu, obraz je kvalitní. Doporučuji ke koupi!
S výrobkem jsem celkově spokojen.
- Na sklo se lepí kvalitní oboustrannou páskou (+ navíc je i jedna náhradní v balení) a nikoliv přisává. Já to vidím jako výhodu, protože kameru nepřemisťuji a mám zkušenost, že přísavka na čelním skle časem zdegraduje a nedrží. Ale uznávám, že to pro někoho, kdo často jezdí jiným autem může být i nevýhoda.
- velmi široký úhel záběru
- žádný problém
- Asi celkem dost nekvalitní akumulátor. Po čase používání jsem zjistil, že po zapnutí bez napájení je stav nabití v červeném poli. A to i když mám kameru při standardním provozu stále napájenou (a to zapnutí bez napájení jsem provedl po dlouhé jízdě, kdy byla pořád zapojena v napájení).
S kamerou jsem velmi spokojen. Jen bych ji vytkl ten stav nabití akumulátoru, který mě posledně nemile překvapil, když jsem kameru sundal z držáku, abych ji zapnul a nastavil v ní přechod z letního času.
Dále bych (ale to asi autokamerám obecně) vyčetl systém hlášení radarů. Tohle je moje druhá kamera, takže si myslím, že tohle je "standard". Statická DB statických radarů, které už dávno nejsou na místech, kde by podle kamery měly být. Navíc mi to při jízdě po dálnici pravidelně hlásí radar na 50ku kdesi v obcích vedle dálnice, kam není ani exit.
- Ochrání váš vůz při parkování.
- Zachytí krásné okamžiky během cestování.
- Dokumentuje dopravní přestupky.
Kamera zachycuje krásné výhledy během mých cest, a tak mohu sdílet nebo si znovu prohlédnout ty nejlepší momenty.
- 4K real
- HDR pro noční natáčení to dost rozjasní
- radary a kamery
- parkovací hlídání natáčení auta zezadu a zepředu
Značková kvalita, sedí to všechno na milimetry, pevné plasty, kvalitně natáčí, radary o dost lepší než u konkurence. Čím rychlejš jedu, tím dřív mě to upozorní, to nikdo jiný nemá.
Mluví česky, české menu a aplikace okolo. Doporučuju.

Děkujeme, tým Mio
- funguje, karty to zatím nežere (jako předchozí za kterou měním)
- zadní kamera
- možnost propojení s mobilem pro GPS tagování
- chybělo mi asi 15cm kabelu, aby se mi to povedlo komplet schovat pod krycí panely včetně zadní kamery (Ford Mondeo combi)
obraz úžasný, vše funguje jak má
- hodně kvalitní a zaostřený 4K videa a fotky
- parkovací režim na ohlídání auta vymakanej do detailu
- radary a kamery má mnohem dál, než konkurence
- sklopnej objektiv, zabere všechno od sloupku ke sloupku a dál
- v noci na autokameru špička
velká spokojenost, můžu doporučit

- Malá velikost
- Velmi dobrá kvalita videa
- Možnost nahrávání i se zvukovým záznamem
- Dlouhá životnost, výrobek máme už několik let a stále bez problému slouží
- Snadné nastavení úhlu záběru
- Dobrá cena
- Nepamatuje si čas
- Na stahování videa do telefonu je nutné zastavit nahrávání
Jedná se o naši první kameru, vybírali jsme hlavně podle ceny, abychom zjistili, jestli takový výrobek využijeme. Jsme s ní spokojeni a jsme rádi, že ji máme, už nám pomohla při řešení pojistné události, takže si na sebe s přehledem vydělala :)
Překvapila mě kvalita videa, která je opravdu nad očekávání dobrá, není vůbec problém přečíst poznávací značky, jen je nutné to dělat na počítači/mobilu, protože kamera má velmi malý displej. Na druhou stranu aspoň nezabírá tolik místa.
Jediné, s čím nejsme spokojeni, je to, že kamera neudrží uložené datum, ale nevím, nakolik je problém v kameře a nakolik je to třeba elektrikou automobilu. Každopádně skoro každé naše video je podle kamery z 1.1.2018.
- Vysoké rozlišení videa
- Patentovaný držák s magnetickým ukotvením - TOP
- Přehledné menu
- Noční režim záznamu videa!
- Zadní kamera se musí koupit zvlášť
- jednoduchá, WIFI a 2.5K nahrávání
- přenos do mobilu asi rychlý, přes SD kartu rychlejší
- nastavení všeho přes mobilní aplikaci
- aplikace funkční i pro iPhone 15, bezproblémová
- SPZ poznám na dálku, čisté záběry
- pod držák se dává statická folie jak na displej mobilu a drží na skle
Kvalitou natáčení a cenou a výhledem z okna velmi pozitivně překvapila, ovládání přes funkční a spolehlivou aplikaci v mobilu přímo od Mio. Doporučuju.

- Zatim v režimu testovani
- Nutnost dokopit kabel pro trvale napajeni kamery na parkovaci mod ktery neni v baleni a filtr na čočku
Krasny obraz,dokoupena přisavka,nechtěl jsem nic lepit
- 2.5K rozlišení
- vnitřní baterka
- radary, úsekový měření, rychlosti
- spolehlivá
kvalitní, dobrá. Dokoupena i sd karta přímo od výrobce Mio Endurance

Děkujeme, tým Mio
malá, levná, funkční, není co řešit.

asi nejlepší 4K na trhu, dobré radary

Děkujeme, tým Mio
dělá co má, funkce kvalitní

- přední a zadní kamera
- parkovací hlídání auta a natáčení
- vymakaný funkce
dost dobré kamery, super prachy

- spolehlivá
- kvalitní záběry, 4K jak má být
- reaguje na hlasové příkazy
spokojenost, funguje, jak jsme očekávali

Děkujeme, tým Mio
Dosud krátká doba k hodnocení
Vyhoda
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]