Nejnovější recenze ze sekce Kamery do auta
- Dobrý poměr cena/výkon
- zatím žádné nebyla v provozu, nelze sundat z držáku na skle!!
- Koupil jsem na Alza mivuo C595W, přidělal na sklo u auta, zasunul kameru do držáku a jelikož jezdím docela často do Německa, kde jsou na kamery alergičtí policisté, chtěl jsem ji sundat a ouha, nepodařilo se. Již od pátka se jí snažím vysunout z držáku, a nejde mi to. V návodu žádná pojistka, která se musí uvolnit není. Kamera nelze z držáku sundat!!
Konkurence měla držák na přísavku, a ne na nalepení na okno, což se mi zdá praktičtější.
Reakce značky MIO
co se týče držáku (ližina, na které kamera v držáku drží), tak ta je vysouvací, nemá pojistku. Na začátku je možná trošku tužší, nicméně to je přesně to, co zákazníci řadu let oceňují - nestane se pak, že kamera "vypadává", nebo že se "houpe" apod., tak, jako to některé konkurenční autokamery mají.
Je třeba tedy jednoduše silnějším protitahem z ližiny kamerku vysunout, je třeba při prvních odejmutích možná vyvinout menší sílu, nebo na to najít grif. Např. palec nad objektivem, ukazováček na držáku a druhou rukou rovněž ve stejném směru držet kameru a potáhnout.
Děkujeme,
Tým MIO
- Kvalita záznamu je dobrá i za snížené viditelnost.
- Je to velmi dobrý a inteligentní pomocník, akorát ten návod na užívání stojí za (HO). Doporučuji lepší,větší a pokud možno celý návod podle jazyků.
- Návod na užívání stojí za (HO)
Tato kamera je chytřejší jak já a zatím kvůli špatnému návodu bojuji s nastavením ,pochopením všech funkcí,kterých je podle mně příliš mnoho. Ale doufám že to do zimní dovolené zvládnu.
Právě v současné době s ní bojuji.
Za 4 tisíce kvalitní kamera. Měl jsem před ní starší model. Oproti předchůdci jde o stejně kvalitního nástupce. Zadní kamera funguje taky bez problému. Oproti předchůdci je super že parkovací režim (musíte mít v autě napájecí kabel UP02 ) se aktivuje až 5 min po vypnutí motoru a ne ihned. Kamera tak nezačne nahrávat když zavřete dveře od auta z důvodu otřesu auta.
Kompaktní rozměry, intuitivní ovládání . Vysoká kvalita nahrávaného záznamu a možnost okamžitého přehrávání. V noci čitelné SPZ.
Spokojenost
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
budete-li mít na začátku i v průběhu používání jakýkoliv dotaz, položte jej prosím zde v Heuréka Poradně, případně se můžete rovnou obrátit na naši zákaznickou péči na FACEBOOK stránkách Mio Česká republika a Slovensko, stačí nám napsat přímo do zprávy a příp. vložit fotky, screeny i videa.
Děkujeme, tým Mio
- Rozumná cena, spolehlivě funguje, dobře se ovládá
- Součástí balení není kabel USB C pro propojení s počítačem, pokud člověk nevyužívá možnosti přenosu souborů prostřednictvím wifi rovnou do mobilu
Děkujeme, tým Mio
- Malá s e slušnou výbavou
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Máme již koupenou druhou do druhého auta. Dobrý poměr cena vs. kvalita. Pouze, pokud máte tvrdší podvozek, hlásí vám na našich silnicích kamera neustále nehodu. :)
- Dobrá kamera
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení autokamery Niceboy PILOT S5 GPS + Wifi. Pěkný den, Niceboy
- Velikost
- Kvalita nahrávání
- Menu v češtině
- Snadné ovládání a připojení aplikace
- Aktualizace přes aplikaci
- Kabel je napevno vyveden do zástrčky, nemá USB
- Už by se výrobci mohli konečně dohodnout a začít používat jeden USB standart
Kameru jsem koupil jako náhradu za porouchanou a vrácenou kameru jiné značky, proto mě nepotěšilo, že narozdíl od předchozí, tato používá mini USB, musel jsem tedy měnit kabel, který jsem měl už různě schovaný a protáhlý. Jinak kamera samotná je skvělá, nahrávky jsou kvalitní, instalace jednoduchá. Obsluha a aktualizace pomocí oficiální aplikace je též paráda, nemusím tak kvůli stažení vůbec kameru sundávat, či manipulovat s kartou. Jediný problém byl, že mi to zprvu nechtělo vzít paměťovou kartu, tu jsem zkoušel formátovat přes menu v kameře a nešlo to, nakonec pomohl formát přes aplikaci, od té doby maká
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
ad nabíječka - ano, je to jednoznačná výhoda, jelikož je napájení pak stabilní, kvalitní a nepřerušované, jako u jiných dodavatelů autokamer. Pokud nechcete tuto nabíječku, dá se vždy vyměnit za chytrou nabíječku Mio MiVue SmartBox, která odemkne další dobré funkce.
ad USB standard - kamery před nařízením EU mají ještě velmi dobrý miniUSB kabel, novější už mají povinný USB-C kabel, Na obojí máme řešení, redukce i nabíječky i smartboxy.
Budete-li mít na začátku i v průběhu používání jakýkoliv dotaz, položte jej prosím zde v Heuréka Poradně, případně se můžete rovnou obrátit na naši zákaznickou péči na FACEBOOK stránkách Mio Česká republika a Slovensko, stačí nám napsat přímo do zprávy a příp. vložit fotky, screeny i videa.
- Vyhovující
kvalitní nahrávky, jednoduchá obsluha
- Výborná výbava kamery i rozlišení
S kamerou velká spokojenost!
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení autokamery Niceboy PILOT S10 Radar 4K. Pěkný den, Niceboy
- Super
Děkujeme, tým Mio
- Nemá češtinu v displeji ani v manuálu, který se nedá srozumitelně přeložit.
Chybí český manuál a čeština v nastavení děs.
Moderní autokamera ověřené značky. Splnila moje očekávání.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »