Nejnovější recenze ze sekce Kamery do auta
- snadná obsluha, dobrý obraz
- velikost
- kvalita videa
- nastavení
- 64gb karta podporována
- aktualizace
- noční záznam
- baterka
- není sd karta v balení
super kamerka pro nenáročné , jen škoda aktualizací (málo) .
Za dne nádherné záběry , v noci nic moc ale pro nenáročného uživatele ok . Ještě bych vám doporučil dávat to přímo za zrcátko předního skla , jinde to celkem překáží (aspoň tedy mně ) . 70mai je tedy dostačujécé za tu cenu , poměr cena výkon je super. Pokud chcete nějaké 4k počítejte z kamerou tak za 8 000 . doporučuji kopit 32gb minimálně a šak max je 64GB .
- Solidní obraz
- Nelze vypnout radary
- Nefunkční aplikace
- Nespolehlivost daná cigaretovou zásuvkou a neodladěným firmware
Kameru používám necelý rok, v zásadě chci jen spolehlivost a nenápadnost v běžném provozu, snadné použití záznamu v případě potřeby.
Základní funkcionalita je celkem v pořádku. Obraz má více detailů, než podobná MIO (ze souběžného záznamu přečtu více SPZ). Zadní kameru lze v omezené míře použít při couvání.
Aplikace neumí procházet úložiště, takže je k ničemu. Firmware je nespolehlivý - po změně délky videa nezvládne zápis na plnou kartu a totálně vytuhne (nejde vypnou, musí se nechat vybít nebo resetnout drátem). Radary se zobrazují, i když jsou v nastavení vypnuté. Aktualizace FW nejsou k nalezení a ty, co se daly najít někdy na podzim 2023, byly zastaralé. Někde jsem zaznamenal informaci (možná tady na heurece), že po zaplnění emergency složky přestane zaznamenávat (riziko provozování G režimů).
Obecně nesmyslné funkcionality kamer. 1. Bez úplné a pravidelně aktualizované DB jsou radary k ničemu. Běžná navigace umí radary nepoměrně lépe a kvokání kamery je jen otravné. 2. Parkovací režim při citlivém nastavení sbírá zavírání dveří apod a škrábance na parkovišti by stejně nezaznamenal. 3. Za jízdy smysl G senzoru už vůbec nechápu, to se jako s někým ťuknu, jedu dál a po týdnu začnu hledat, jestli se mi záznam uzamknul? Jako při parkování navíc sbírá bouchání dveří a výmoly. 4. Poslední blbost je cigaretová zásuvka, na vyzkoušení je fajn, pro trvalou instalaci nevhodná nejen pro nespolehlivý kontakt. USB nabíječka alespoň kompenzuje ztrátu obsazené zásuvky.
Reakce značky LAMAX
děkujeme Vám za podrobnou recenzi a sdílení Vašich zkušeností s naší kamerou. Mrzí nás, že jste zažil problémy s některými funkcemi a nedostatky. Aplikaci Roadcam jsme otestovali a přehrávání klasických i emergency záznamů a zobrazování fotografií v aplikaci fungovalo v pořádku. Hlášení radarů kamera provádí jak zvukově, tak i zobrazením příslušných ikon na obrazovce. G-senzor je možné nastavit na tři různé citlivosti. Doporučujeme tedy jeho citlivost snížit. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležitá a budeme se snažit vylepšit naše produkty na základě připomínek. Věříme, že budete mít pozitivnější zkušenost s našimi produkty v budoucnosti.
Tým LAMAX
- Záznamu při nárazu do zaparkovaného vozidla
- Nahrávání ve smyčce
- Detekce pohybu
- Lehká instalace
Jednoduchá montáž a instalace. Poměrně levná záležitost. Spoustu funkcí jako je nahrávání ve smyčce a nebo detekce pohybu. Určitě doporučuji. Nedám na to dopustit a jsem rád, že je to součástí mého vozidla.
- Dotykový displej. Komunikace přes WiFi. Navigace do mobilu na rok jako bonus. Program na stahování videí do PC. USB-C připojovací konektor.
- GPS v navigaci je dost pomalá, reaguje se zpožděním. Někdy nemá signál i na místech kde je volný prostor.
Za tuto cenu - kvalita
SPLNILA OČKÁVÁNÍ
- Kvalita záznamu je víc než hrozná
- kvalitní produkt za rozumné peníze
Pracuje, tak jak jsem předpokládal.
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
budete-li mít na začátku i v průběhu používání jakýkoliv dotaz, položte jej prosím zde v Heuréka Poradně, případně se můžete rovnou obrátit na naši zákaznickou péči na FACEBOOK stránkách Mio Česká republika a Slovensko, stačí nám napsat přímo do zprávy a příp. vložit fotky, screeny i videa.
- cena a funkce
- Nenáročná dobře ovladatelná kamera i pro začátečníky
- Trošku horší napojení kamera -držák
Kamera v této ceně je špičková odpovídá kvalitou zpracováním ovládáním prostě jednoduchá a plní naprosto svou funkci Léta používám Lamax C9 a muím říct že co se týče kvality obrazu a čtení třeba v noci tak Mio daleko předčilo mé očekávání Vše je vidět a při přenosu karty do stažené aplikace do počítače si múžete krásně pohrát a vše přiblížit a zvětšit a jde perfektně číst i značky ale musíte být dostatčně blízko dál to možné není Ovládání a nastavení naprosto jednoduché spojení s mobilem bez problému ale při spojeni s wifi nemáte internet a zatím jsem nepřišel na to jak spojit živé vysílanií v mobilu ale to není podstatné jsem profesionál a nepotřebuji do toho koukat za jízdy pak si vše mužu přehrát stahnout prostě cokoliv Držak na kameru se dává hůř ale pak už drží perfektně a přísavka dokonale drží Jezdím s ní týden a netřese se drží kde má a obraz je taky v pořádku Velmi povedená kamera splňuje co má není třeba být nějak náročný Používám SD kartu od Samsungu 128 Gb s rychlým čtením i nahraváním a sparovala se dokonale Kabel je dostatečně dlouhý ale já změnil kabel na USB protože ten mi nevyhovuje kvůli spojeni v nabíječce kde mám jiné zařízení Ale to si nechte poradit od odborníka kvůli správnému fungování kamery Takže za mně perfektní
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu,
ad DRŽÁK - je to jak píšete a potvrzují to i zákazníci - I PO LETECH držák dobře drží, neviklá se, proto na začátku, než se mírně ochodí, tak je třeba přitlačit na zasunutí. Jinak jde o kvalitní auto-plast.
ad KABEL - pokud to zapojujete do jiné nabíječky, bude vám chybět ochrana elektroniky. Naše nabíječka má navíc certifikát EU pro provoz v auto-elektronice. Jde třeba vědět, že ne každý USB rozbočovač do CL zásuvky je kvalitní, a pak to může mít neblahý vliv na autokameru. Pokud chcete uvolnit zásuvku zapalovače, spíše zvolte o něco chytřejší nabíječku Mio MiVue SmartBox, který má i řadu dalších výhod - viz tutorial na bit.ly/YT-SM3 .
Budete-li mít na začátku i v průběhu používání jakýkoliv dotaz, položte jej prosím zde v Heuréka Poradně, případně se můžete rovnou obrátit na naši zákaznickou péči na FACEBOOK stránkách Mio Česká republika a Slovensko, stačí nám napsat přímo do zprávy a příp. vložit fotky, screeny i videa.
Děkujeme, tým Mio
- nelze napájet přes usb c kabel (zejména u aut vybavených usb c u zpětného zrcátka), nutno použít zásuvku do zapalovače
Z výše uvedeného důvodu nedoporučuji nákup pokud chcete použít napájení přes usb c kabel. Ostatní nemohu hodnotit protože jsem nepoužil a vrátil.
- Malá kamera, ktorá sa dá inštalovať nenápadne za spätné zrkadlo
- Predná a zadná kamera v balení
- Nepoužíva akumulátor ale kondenzátor
- Dá sa ovládať pomocou fyzických tlačidiel a display-u ale aj pomocou aplikácie
- Dobre popísané manuálny a návody
- Je nutné objednať si microSD kartu, ktorá je vyskúšaná s týmto typom kamery
Kamera má jednoduché menu, ale pritom má všetky funkcie, ktoré by som od nej očakával
Mám to pouze první den. Funguje tak doufám že bude vše ok
- cena a funguje.
- drnčení tlačítek vyřešeno přelepením páskou, noční režim k ničemu,
- Pěkný obraz, malá nerušící kamera
- Dobrá cena
- Stáhnout aplikaci na telefon je komplikované, jelikož aplikace je kompatibilní pouze se starými verzemi Android, takže z Google play u aktuálních telefonů nejde stáhnout
- Není USB-C
Kvalitní kamera
- Připojení na GPS
- Kvalita záznamu
- Solidní rozlišení
Video z kamery je použitelné v případě nehody!
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení autokamery Niceboy PILOT S5 GPS + Wifi. Pěkný den, Niceboy
zatím spokojenost
Děkujeme, tým Mio
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »