Nejnovější recenze ze sekce Kamery do auta
- kamera na helmě skvěle drží, nic se nehýbe
- hodně dobrej design, kam se hrabou krabicová řešení od konkurence
- zvuk fajn, mikrofon to má vzadu, takže do toho při jízdě nefouká
- náhradní lepítka se daj dokoupit
- 4 hodiny baterky úplně dostačujou, odpovídá to. Stačí nabít doplna.
- hned natáčí – vloží se do držáku
- stabilní obraz na bezpečnostní kameru, zbytek zajistí hlava
- wifi připojení je do pár sekund, je to vyladěné.
Nikdy jsem si kameru na prilbu nekoupila, protože jsem nechtěla vypadat jako ETE mimozemšťan. Tady jsem ale udělala výjimku, po dlouhé době konečně vyladěná kamera na přilbu, opravdu pěknej design a jako záznam v tomhle rozlišení naprosto skvělej, i barvy dobrý. Bezpečnostní funkce jsou jasné plus, to jiné kamery na helmy nemaj. Za mě spokojenost.

Secutek C-M2W
Přidáno: 26. června 2025
(naposledy upraveno 26. června 2025)
Zakoupeno v Motoslužby Chrudim
- neúplné ovládání na řídítka
- Kvalita záznamu
- Uživatelské prostředí v češtině
- Zadní kamera
- Možnost přehrání záznamu skrze mobilní aplikaci
- Absence databáze radarů
- Nestabilní mobilní aplikace
- Balení neobsahuje SD kartu
- Kabel k zadní kamerce by mohl být delší
Po dvou týdnech používání mohu tuto autokameru doporučit. Velmi mile mě překvapila kvalita záznamu – obraz je ostrý a plynulý jak ve dne, tak i v noci. 4K rozlišení a široký úhel záběru bohatě postačují pro běžné použití v osobním autě.
GPS funguje spolehlivě a přesně zobrazuje aktuální rychlost. Škoda jen, že chybí databáze rychlostních radarů – to by s vestavěným GPS modulem dávalo smysl. Uživatelské rozhraní kamery je přehledné a v češtině, což určitě potěší.
Co se týče instalace, zadní kamera byla na hraně s délkou kabelu, takže u větších vozů může být potřeba prodloužení. Aplikace během testování občas padala, což byla asi jediná větší slabina. Na druhou stranu je fajn, že nabízí náhled v reálném čase, což usnadňuje prvotní nastavení.
Celkově je to solidní volba pro ty, kdo hledají kameru s důrazem na kvalitní obraz ve všech světelných podmínkách.
- Jednochost montáže.
- Propojení s aplikací
- Slušný obraz
- Po vypnutí návrat menu do angličtiny
Kvalita záznamu je dobrá. snímaný úhel přední i zadní kamery je dostačující. Lokalizace pozice pomocí GPS je slušná. Použítí navigace je dobré. Ovládání je dobré a přehledmé menu. instalace kamer je jednoduché za dvě hodiny bylo hotovo. Simpatické je upozornění na radary,přejezd atd. ale někdy upozornění nereaguje. Mám ji zatím krátce tak nevím jestli nemám problém v nastavení

Niceboy PILOT Q7 2K
Přidáno: 23. června 2025
(naposledy upraveno 23. června 2025)
Zakoupeno v Niceboy.eu
- Za tu cenu, navíc ve slevě, funguje perfektně a další funkce nepotřebuji.
Reakce značky Niceboy

Děkujeme za hodnocení kamery do auta Niceboy PILOT Q7 2K. Přejeme hezký den, tým Niceboy.
Kamera se po půl roce z neznámého důvodu pokazila,
peníze za kameru mi byly vráceny, koupil jsem druhou.
Dokud se kamera nepokazila velká spokojenost, dokonalý obraz i za tmy, záznam, automatické spouštění a celá řada předností.
- Jednoduché ovládání
- Hezký displej
Po technické stránce nejsem žádný expert, takže jsem moc ráda, že je opravdu jednoduchá. Menu je přehledné, tlačítka jasná, nic složitého. Obraz má dostatečnou kvalitu a kamera se sama zapíná, takže si nemusím pamatovat, abych ji zapnula. Funguje skvěle.
- Ruší rádio
- Nemá český návody a ani navigace není v češtině
- Kvalita obrazu
- lepení na okno, není přísavka
Kameru mám asi měsíc a musím říct, že to splnilo, co jsem od toho čekal. Obraz špička, hlavně ve dne. V noci to zvládá slušně, ale když prší, už to trochu ztrácí kvalitu, ale s tím se u kamer musí počítat. GPS trasa se ukládá spolehlivě, zadní kamera sice chvíli zlobila při montáži, ale po přichycení drží. Celkově za mě povedený kousek, pokud nechcete vyhazovat desetitisíce.
- spousta funkcí
- malá a kompaktní
- zatím jsem neobjevila
Jako technický antitalent jsem měla trochu obavy, zda zvládnu ovládání, ale mile překvapilo. Intuitivní, a v případě pochybností lze snadno dohledat potřebné informace v příručce nebo na netu. Co jsem nevěděla a považuji za další obrovský klad je to, že se jedná o českou firmu. Aplikace v mobilu je super, ale i tak jsem si radši koupila SD kartu přímo do kamery, jistota je jistota. Překvapila velikost a jednoduchost designu a možnost zapojení do zapalovače v autě, nemusí se nic připojovat složitě k rozvodům ele. v autě, takže jsem to zvládla sama, což je super. Jízdu v noci jsem ještě nevyzkoušela, ani nechat to zapnuté v noci, když auto nejede, ale přes léto se určitě příležitost najde, ve dne je záznam fakt hodně dobrý i při nejnižsím nastavení rozlišení.
- Kvalita záznamu je dobrá ve dne i v noci
- Detekce radarů má velice neúplnou databázi
Motorkaře a ciklisty kamera výhodnocuje jako chodce. Funguje hlídaní mrtvého úhlu ale to hlasí jen pípnutím, neustale hlasí přijetí pruhů i když se tak nestalo. Kvalita záznamu je dobrá jako ve dne tak i vnoci. Detekce radaru funguje na 15%. Hlasí retardery kde nejsou. Zklamání.
- ostrý obraz ve dne i v noci
- mnoho funkcí
- přední a zadní kamera
- hlásí radary apod.
- zvukové upozornění
- nemá paměť
- občas se aplikace odpojí
- nutnost koupit SD kartu
- méně přehledné menu
Autokamera NAVITEL typ RS985 GPS má výbornou kvalitu záznamu. Záznam je ostrý ve dne i v noci a lze nastavit požadované rozlišení. Záběr zachytí celou šířku silnice i okolí. Kamera upozorňuje na různé věci - např. na blížící se radar nebo chodce v cestě apod. Instalace byla bez problému. Funkce GPS v pořádku - funguje jak má. Zabezpečovací režim také vše funguje - např. parkování nebo G-senzor. Méně přehlednejší je menu autokamery a pozor musíte dokupit SD kartu.
- jasný obraz
- širokoúhlá kamera
- jednoduchost ovládání
- za zrcátkem ničemu neruší
- zatím jsme na nic výrazného nenarazili
Jde o první kamerku co jsem zkoušela. Zaujala mě především poměrem ceny/výkon při zkoumání hodnocení a taky, že v balení je jak zadní tak přední kamera. Líbí se mi jasný a čistý obraz a také jeho rozpětí, noční režim zatím zkoušíme. Stejně tak i některé další funkce jako G-senzor nebo parkovací režim. Co se týče instalace není úplně jednoduchá, ale i bez odborné pomoci je člověk schopen to celkem elegantně zvládnout sám. Jako další výhodu určitě vnímám poměrně kompaktní rozměry kamery, především pak zadní kamerky který si na první pohled ani není prakticky možné si všimnout a přední je schovaná za zrcátkem takže za jízdy nijak neruší.

Hurtel 1024130
Přidáno: 22. června 2025
(naposledy upraveno 22. června 2025)
Zakoupeno v Kaufland.cz
Produkt nefunguje, výrobce od začátku jen částečně reaguje, jednou za týden. Reklamace trvala 3 týdny.
Špatný!!!
- Opravdu skvělé rozlišení obrazu i v noci
- Roční licence map jako součást balení
- Kvalitní uchycení
- Mobilní aplikace ke kameře
- Detekce radarů a kamer
- GPS souřadnice
- Detekce pohybu je skvěle citlivá
- Přehřívání
- Omezené funkce bez Smart boxu
- Neustále vypínání, zapínání a výpadky bez Smart boxu
- Karta není součástí balení
Kamera byla testována ve dne i v noci. Kvalita záznamu je opravdu výborná.Detekci radarů i souřadnice zaznamenala správně. Ovládání kamery je jednoduché a v nastavení lze nastavit veškeré dostupné funkce. Stabilita a uchycení v autě jsou v pořádku, dokonce jsou součástí balení i 2 lepící pásky navíc , 3M páska velice dobře drží. Kabely jsou dostatečně dlouhé, je dodáván i adaptér do zapalovače. Micro SD karta není součástí balení a 128 GB karta hlásila, že je na tuto kameru pomalá, tedy musí se pořídit rychlejší a větší karta. Kamera obsahuje několik asistentů ADAS, které však za provozu nestíháte na kameře ani hlídat na malém displeji. Při sledování pohybu se neustále kamera spouští a vypíná - při zapnuté funkci. Propojení s telefonem je přes WiFi, nikoliv přes Bluetooth. S nastavením kamery je potřeba si opravdu pohrát - z důvodu nahrávání ( jak dlouho na být pořizován záznam, citlivost G senzoru, co chcete mít zapnuté a co ne ). Smart box není součástí balení, což je velká škoda a tak pro kameru důležité funkce , jako je parkovací režim, nelze využívat, je tedy nutné mit aktivované sledování polohy na kameře, aby při vyplém motoru kamera zaznamenala pohyb v okolí , to ale při jízdě způsobuje neustálé zapínání a vypínání nahrávání. Provoz kamery je možný pouze do 35°C , v rozehřátém autě v letních měsících většinou není možné dodržet. Při dlouhodobém provozu se začne kamera přehřívat a je úplně jedno, kolik stupňů je. Oceňuji roční licenci Navitel Map jako součást balení, avšak displej pro navigování je menší. Při připojení k notebooku se kamera stále vypíná a zapíná. Mrtvý úhel nezaznamenala vždy.
- Kvalitní záznam i v noci
- Hlásí radary
- Jednoduché ovládání
- Lepší zorné pole kamery
Kamera je velmi kvalitní. Očekávala jsem širší zorné pole které snímá. Kvalita obrazu je skvělá ve dne i noci. Rychlostní radary hlásí přesně na metry. Doporučuji ke kameře koupit i Smart Box Max aby zaznamenávala i při vypnutém klíči, prodlouží to sice dobu instalace asi tak na 1 hodinu ale co je hodina proti tomu když vám někdo napálí do zaparkovaného auta a vy máte vyníka. Menu se ovládá velmi snadno je to intuitivní. Propojení s aplikací je trochu horší pokud máte iphne( to se mi ani nepodařilo) tak jsem projila s andridem.
- Jednoduché menu
- Snadná montáž
- Asistenti
- Zadní kamera s dostatečným rozlišením
- Citlivost asistentů- možná jen špatně otočená kamera. V jiném vozidle může být upozornění bez problémů.
Malá, chytrá kamera s mnoha funkcemi. Asistenti trochu zlobí, ale je možné, že jsem kameru umístil špatně. Chodce detekuje i na chodníku a jízdní pruhy hlásí celkem zbrkle, ikdyž jen projedu zatáčkou. Zkusím ještě v nastavení upravit citlivost.
GPS funguje super, rozlišení obou kamer taky.
Jednoduché menu, orientace v něm bez problému.
- Jednoduchá instalace na přední sklo za zrcátko – kamera nepřekáží ve výhledu.
- Plynulé nahrávání bez výpadků
- Ochrana při nehodách – důkazní materiál vždy po ruce.
- Kamera mi dává klid na silnici i mimo ni např na parkovišti.
- Senzor s G-shokem
Tak jsem si konečně pořídil do auta kameru a vybral jsem SENCOR SCR 4600MR. Musím říct, že jsem fakt nadšený! Kamera má úplně luxusní obraz – fakt ostrý a čistý, i když jedu večer nebo za deště. Je to úplně jiný level než nějaký levný šmejdy z e-shopu. Zapisuju všechno na 64MB SSD kartu, což je na rychlej záznam úplně v pohodě, když to občas smažu nebo přetáhnu do kompu. Instalace byla úplně v pohodě – prostě připnu magnetického držáku a jede se. Navíc to vypadá dost nenápadně, takže žádnej obří krám na skle, co by mi zavazel ve výhledu. Co mě fakt baví, je jak plynule to nahrává jízdu. Žádný sekání, žádný výpadky. A kdyby náhodou někdo do mě nacouval nebo něco, mám všechno pěkně nahraný. Přijde mi, že za ty prachy je to úplně super kauf. Za mě rozhodně doporučuju všem, kdo chtějí jistotu na cestách a nechce se jim platit majlant za kameru.
- Ostrý obraz
- GPS
- zadní kamera
- parkovací režim
- ovládání
- Slabší Wi-Fi
- občasné zamrznutí
- méně spolehlivé asistenty
NAVITEL RS985 GPS je moderní autokamera, která nabízí opravdu slušný poměr cena/výkon. Hlavní předností je ostrý 4K záznam, díky kterému je na videu dobře vidět vše důležité – značky aut i detaily v okolí. Velkým plusem je i zadní kamera, takže máte přehled nejen o tom, co se děje před autem, ale i za ním.
Kamera má zabudovanou GPS, která do videa ukládá vaši rychlost i trasu. Umí vás také upozornit na radary, což se hodí hlavně při delších cestách. Ovládání je jednoduché. Parkovací režim funguje, ale není úplně stoprocentní – někdy zareaguje později, než by bylo ideální. Wi-Fi pro přenos videí do mobilu je fajn, ale občas může zamrznout nebo být pomalejší.
Montáž na sklo je snadná díky lepící pásce, kamera drží pevně. Zadní kamera se instaluje trochu složitěji. V balení najdete i roční licenci na navigaci, což je příjemný bonus.
Celkově je NAVITEL RS985 GPS dobrá volba pro ty, kdo chtějí kvalitní záznam a jednoduché ovládání. Některé chytré funkce nejsou úplně dokonalé, ale základ – tedy spolehlivý a ostrý záznam cesty – zvládá kamera výborně.
- Výborná kvalita záznamu ve dne i v noci
- Spolehlivá GPS a funkční upozornění na radary
- Intuitivní ovládání a české menu
- Kamera je bez micro SD karty zcela nefunkční (ani nezobrazí menu)
- Hlasité oznámení při zapnutí může rušit
- Přenos videí přes Wi-Fi do mobilu je pomalejší
Kameru jsem pořídil před týdnem a zatím splnila všechna má očekávání. Obraz je velmi kvalitní – ve dne perfektně ostrý, v noci dostatečně světlý a SPZ jsou dobře rozpoznatelné. GPS modul pracuje spolehlivě, zobrazuje rychlost i polohu a upozornění na radary se zobrazují včas. Oceňuji, že v ceně jsou mapové podklady na celý rok.
Ovládání je jednoduché, v češtině a snadno pochopitelné. Kamera se vkládá do zasouvacího držáku přilepeného na čelní sklo – drží pevně a jde rychle vyjmout, když ji nechci nechávat v autě. Záznamy lze stáhnout přes USB do počítače nebo přes Wi-Fi do mobilu. Přenos přes telefon ale není úplně rychlý, zejména u delších videí.
Důležité upozornění – bez micro SD karty kamera vůbec nenaběhne. Nezobrazí se ani menu, takže je nutné kartu vložit a naformátovat před prvním použitím. Menším mínusem je hodně hlasité zvukové oznámení při zapnutí, což může vadit hlavně ráno.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »